hand- en voetverzorging

Handzeep

Je raakt de hele dag van alles aan met je handen. Ze komen dus met erg veel bacteriën in aanraking. Om deze niet te verspreiden is het belangrijk dat je je handen goed wast. Gelukkig hebben wij handze ...

49 resultaten

Zeep

Eigenlijk is zeep maar een wonderlijk product. Al zo’n 5.000 jaar geleden wisten mensen hoe ze een soort zeep moesten maken van vet of olie met loog. Bovendien was de reinigende werking ervan destijds ook al bekend. En nog steeds gebruiken we dagelijks zeep om onze handen en ons lichaam te wassen. De ouderwetse zeeptablet wordt misschien steeds meer ingeruild voor modernere (vloeibare) varianten, maar is nog steeds volop verkrijgbaar. In ons assortiment vind je verschillende soorten zeep. Naast de tablet, die voornamelijk wordt gebruikt als toiletzeep of in de badkamer, zijn er ook allerlei soorten vloeibare zeep beschikbaar. Je kunt eenvoudig voorselecteren op merk of zelfs op het budget dat je in gedachten hebt. Welke variant je uiteindelijk ook kiest, wij zorgen ervoor dat je de beste prijs/kwaliteitverhouding en de beste service krijgt. Daar staat wehkamp.nl om bekend en we doen er alles aan om dat waar te blijven maken!

Dankzij zeep is het vuil snel weg

Wist je dat de chemische samenstelling van zeep ervoor zorgt dat het product zo goed werkt? De lange moleculen isoleren het vuil dat je van je handen of lichaam af wast en zorgen er op die manier voor dat het makkelijk weg kan spoelen. Naast de werking is natuurlijk ook de geur en de presentatie van de zeep erg belangrijk bij het maken van je keuze. Honing, lavendel, rozen, kamille… met onze zepen kun je alle kanten op. Of kies juist voor een ongeparfumeerde zeep van Neutral. Je vindt vast en zeker het ideale product dat perfect past bij jouw wensen en eisen. Succes met shoppen!