Haarmousse

Haarmousse gebruik je om je haar volume en glans, maar weinig fixatie, te geven. Om de mousse z’n werk goed te laten doen, breng je het aan in nat haar en laat je het drogen. Style je haar in het gewenste model en je zult zien dat jouw haar volume en glans heeft gekregen als nooit tevoren!

14 Resultaten
Aanbevolen

14 Resultaten

Haarmousse

Naast haarlak en haarwax, is haarmousse één van de meest gebruikte producten om het haar in model te brengen. Het grote voordeel ten opzichte van andere populaire haarproducten, is dat het niet plakkerig maakt. Wij hebben verschillende soorten haarmousse van merken zoals L’Oréal Paris, Elnett, John Frieda en Nivea die geschikt zijn voor jouw haartype. Zo hebben wij zowel haarmousse om fijn haar meer volume te geven als haarmousse om krullen tot leven te wekken.

Haarmousse voor meer volume

De beste haarmousse voor jou is dus afhankelijk van je haartype. Voor fijne en sluike lokken adviseren wij een mousse die volume belooft. Zakt je haar snel uit? Kies dan voor een extra strong haarmousse van L’Oréal Paris of Nivea. Het beste effect wordt bereikt door een bolletje haarmousse gelijkmatig over het haar te verdelen en vervolgens het haar te drogen met het hoofd naar beneden. Voor nog meer volume was je van tevoren je haren met een shampoo voor volume. Voor extra fixatie werk je het kapsel af met een haarspray van bijvoorbeeld L’Oréal.

Haarmousse voor levendige krullen

Krullen gaan vaak gepaard met droog en pluizig haar en dus beginnen veerkrachtige krullen bij een goede haarverzorging. Behandel het haar daarom regelmatig met voedende haarproducten zoals een haarserum, haarmasker en conditioner. Voor de styling is mousse voor krullen van het merk John Frieda een goede keuze. Dit droogt het haar namelijk niet uit en geeft het haar een mooie en natuurlijke glans. Breng de haarmousse aan op je natte haren en kneed en masseer het haar om je krullen te accentueren. Laat het haar vervolgens aan de lucht drogen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help