Overzicht

Fijn haar, dik haar, krullen of stijl? Verschillende haartypes vragen om verschillende haarborstels. En die hebben wij voor je! Een avondje uit? Stijl je haar eens met een toupeerborstel! Daarnaast hebben we ook borstels voor je die statisch haar voorkomen. Dus shop haarborstels van veel verschillende merken bij ons. Ontdek het aanbod!

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Haarborstels

Jouw haar verdient het om goed verzorgd te worden met een fijne haarborstel. Zo creëer jij stralende lokken die je perfect in model brengt. Wij helpen je daarmee graag een handje met onze haarborstels van onder andere BaByliss en Tangle Teezer.

Perfect in model

Hoe jij jouw haar perfect in model brengt? Met een haarborstel zoals een toupeerkam of stijlborstel uit ons assortiment hoef jij daar niet lang meer over na te denken. Probeer de elektrische stijlborstel van Iso Professional of Babyliss eens uit voor een mooi, stijl kapsel dat niet pluist. Liever een volle bos, volumineus haar? Remington heeft een handige haarborstel waarmee je eenvoudig je haar toupeert en scheidt voor uiteenlopende haarstijlen.

Anti-klit

Ook aan de moeilijke lokken wordt gedacht. De vele klitten in je haar verwijder je eenvoudig en snel met een ant-klit haarborstel van Tangle Teezer. Dankzij de combinatie van korte en lange pennetjes glijden deze superfijne haarborstels eenvoudig door je natte of droge haar waarbij ze de klitten gemakkelijk verwijderen. Met deze handige anti-klit borstels ziet jouw haar er dus nooit meer onverzorgd en pluizig uit.

Absolute verzorging

Natuurlijk verdienen jouw lokken meer dan alleen een goede haarborstel. Verwen je haar daarom ook eens met een van onze heerlijke haarmaskers die je haar volume en glans geven. Of maak in je ontwarde haar prachtige krullen met behulp van onze krultangen of krulsets van topmerken als Carmen en Philips. En ben je je eigen haarkleur zat? Dan doe je toch gewoon een nieuw kleurtje in je haar? Ons uitgebreide assortiment aan haarkleuring biedt voldoende mogelijkheden.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.