POP top teaser image

Gezichtsreinigingsproducten

Als je make-up draagt, is het belangrijk om je huid wel goed te reinigen. Met onze gezichtsreiniging komt dat wel goed! We hebben een ruim aanbod gezichtsreiniging voor je, met onder andere reinigingsdoekjes, gel cleansers, reinigingslotions en nog veel meer! Ontdek ons complete aanbod gezichtsreiniging hier.

274 resultaten
aanbevolen

274 resultaten

Gezichtsreiniging: verkrijgbaar in vele soorten

Voor vrijwel iedere vrouw is het reinigen van het gezicht een vast ritueel in de dagelijkse beauty routine. Iedere huid is verschillend, vandaar dat ook iedere huid een specifieke verzorging wenst. Wij hebben voor ieder huidtype een reinigingsproduct, zoals reinigingsmelk, reinigingslotion of reinigingsgel. Wanneer je weinig tijd hebt, maar toch het gezicht wilt reinigen hebben wij zachte reinigingsdoekjes van L’Oréal of Nivea. Wil je niet iedere dag afval creëren? Ook daar hebben wij de oplossing voor! Wij hebben voor de ultieme gezichtsreiniging ook elektrische gezichtsreinigingsborstels in het assortiment. Hiermee wordt gezorgd voor een stralende teint en een goed gereinigde huid waarbij ook de gezichtshaartjes zeer gemakkelijk verwijderd worden. De reinigingsborstel is verkrijgbaar in verschillende soorten en merken zoals Rio, Braun of Silk ’n.

Een jong en stralend gezicht

Reinigingsproducten voor het gezicht zorgen ervoor dat je huid jong, stralend en gezond blijft. Iedereen wil haar gezicht graag schoon en fris houden zodat je een jonge uitstraling blijft houden. Hiervoor kun je gebruik maken van diverse scrubs zodat de poriën goed worden opengezet en de dode huidcellen worden verwijderd. Het overtollige talg, vuil en onzuiverheden worden op deze manier grondig verwijderd. Gebruik vervolgens een goede nachtcrème zodat de huid ’s nachts kan ontspannen en steviger wordt. Nachtcrèmes zijn verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën van Dior Capture tot L’Oréal en Nivea.

Schone en verfrissende nagels

Ook je nagels willen graag verzorgd worden. Wij hebben een uitgebreid assortiment nagellakremovers van Alessandro, L’Oréal of Dior. Wanneer je geen fan bent van wattenschijfjes kun je gebruik maken van een van de potjes met 1 seconde nagellakremover van Bourjois of Maybelline. Met deze potjes heb je in een handomdraai de nagellak verwijderd van je nagels. Nagellak verwijderen is nog nooit zo simpel geweest!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.