Andrelon droogshampoo

2 resultaten
aanbevolen

2 resultaten

Andrélon droogshampoo geeft je een fris kapsel

Wil je met een verzorgd kapsel de deur uit, maar heb je geen tijd om je haren te wassen? Maak korte metten met vettige haarlokken en koop een grote fles Andrélon droogshampoo in de aanbieding. Het is niet nodig om je haar vochtig te maken: deze shampoo breng je aan op droog haar. Wil je snel een frisse haarbos en meer volume? Vertrouw op de deskundigheid van Andrélon.

Hoe gebruik je een droogshampoo?

Vergeet niet dat je zo'n spray eerst goed moet schudden. Vervolgens spuit je de droogshampoo, op een afstand van 20 centimeter, tegen je (vettige) haaraanzet. Laat het product enkele minuten inwerken. Masseer je haar zachtjes met de toppen van je vingers. Pak een kam om je haar te kammen en de shampoo te verdelen. Gebruik beide handen om je haar in model te brengen en klaar ben je. Zo ga je op tijd de deur uit en schuif je fris en fruitig aan bij die vroege vergadering. Andrélon droogshampoo kopen is helemaal geen gek idee! Draag je je haar los en wil je een nonchalante look met meer volume? Dan is de droogshampoo van Andrélon big volume geschikt voor jou. Zie je een wat vette haaraanzet? Droogshampoo neemt het teveel aan vet effectief op. Hoe praktisch is dat? In een handomdraai steel jij de show met een mooi, volumineus en fris kapsel.

Andrélon droogshampoo kopen: van blond tot beachy

Bekijk Andrélon droogshampoo blond om je blonde lokken extra structuur te geven. Met dit middel voorkom je zo'n hinderlijke witte waas. Geef je haar een verfrissende oppepper en geniet van de weldadige geur. Andrélon heeft ook een kokos droogshampoo met cactus- en kokoswater. De hydraterende werking van deze shampoo geeft net dat beetje extra aan je kapsel. Wil je een Andrélon droogshampoo voor een beachy texture? Ben je thuis (of op vakantie) en heb je geen tijd of zin om je haar te wassen? Dit verfrissende verzorgingsproduct geeft je haar meer grip en is dus ideaal als je je haar wilt opsteken. Ga jij voor zo'n zomerse strandlook? Heb je ook interesse in een Andrélon haarserum of Andrélon haarmasker?

Andrélon droogshampoo in de aanbieding

Hydrateer en verfris je haar met een Andrélon kokos droogshampoo. Heb je je zinnen gezet op een droogshampoo van Andrélon en is de prijs een issue? We hebben regelmatig sprankelende kortingen. Stel je geduld even op de proef en je hebt zo jouw Andrélon droogshampoo te pakken tegen een scherpe prijs.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.