Rexona deodorant

17 Resultaten
Nieuwste collectie

17 Resultaten

Rexona deodorant: de hele dag door fris

Ga jij ook het liefst okselfris door het leven? De Rexona deodorant spray houdt je de hele dag fris. De Rexona 48 Hour deodorant verhindert het ontstaan van hinderlijke lichaamsgeurtjes en neutraliseert overtollig transpiratievocht. Rexona is in verschillende frisse geuren verkrijgbaar in de vorm van een spray, roller of stick voor zowel dames als heren. Kijk voor een verfrissende Rexona deodorant in de aanbieding en koop snel jouw favoriete Rexona deodorant online bij wehkamp!

Compacte verpakking

Een moderne innovatie van Rexona is de compact spray. De Rexona Cotton Dry deodorant spray is veel kleiner dan de gebruikelijke sprays die in de winkel te koop zijn. De bus bevat de helft minder. Met de inhoud van 75 ml doe je zeker even lang dan met een grotere bus. Deze compacte deospray is dus voordelig in gebruik en bovendien erg handig.

Handig in gebruik: Rexona stick of spray

De compact spray van Rexona neem je gemakkelijk mee onderweg. Hetzelfde geldt voor de Rexona stick deodorant. Met een stick breng je de deodorant direct gemakkelijk en snel aan op de huid. De Rexona Maximum Protection stick biedt drie keer zoveel meer bescherming dan onze andere anti-transpirant deo. De handige Rexona stick deodorant is in verschillende varianten verkrijgbaar, heeft een neutrale, frisse geur en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Voor intensieve sportbeoefening is de Rexona Maximum Protection deodorant, die in roller of stick te koop is, zeker een uitkomst.

Verfrissende geuren

Voor dames is er een Rexona deodorant spray in verschillende lekkere geuren om uit te kiezen. De Rexona aloë vera deodorant kenmerkt zich door een frisse en energieke geur en is verkrijgbaar in zowel een spray als een roller. Daarnaast biedt het assortiment van Rexona ook geuren die speciaal zijn afgestemd op heren met een aparte deolijn voor heren, Rexona Men. Bij wehkamp koop je gemakkelijk je Rexona deodorant online. Maak snel je keuze uit ons uitgebreide en voordelige assortiment van Rexona.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.