Louis Widmer dagcrème

7 resultaten
aanbevolen

7 resultaten

De verzorgende crèmes van Louis Widmer

Het Zwitserse merk Louis Widmer is wereldwijd geliefd vanwege de uitstekende verzorgende crèmes die dit merk maakt. De Louis Widmer Remederm dagcrème is een goed voorbeeld van een ideale crème voor de droge huid. Deze Louis Widmer dagcrème voor de droge huid heeft uitstekende voedende bestanddelen, die ook voor de meest gevoelige huid werken. De Louis Widmer Remederm dagcrème bevat geen parfums (die de huid soms kunnen irriteren) en het is tevens een Louis Widmer dagcrème met anti age formule. De Remederm crème kan dag en nacht gebruikt worden. Je hebt dus geen aparte nachtcrème meer nodig.

Bescherm je huid tegen veroudering door de zon

Met de Louis Widmer dagcrème uv 30 crème verzorg jij jouw huid niet alleen optimaal, maar bescherm je jouw huid ook nog eens tegen schadelijke uv-stralen van de zon. Zonlicht zorgt voor een (versnelde) veroudering van de huid, veroorzaakt pigmentvlekken in het gelaat en verhoogt de kans op huidkanker. Met een Louis Widmer dagcrème met SPF bescherming zorg je ervoor dat jouw huid goed beschermd wordt tegen de zon. Heb je een zeer gevoelige huid? Dan kies je in onze webshop voor een Louis Widmer dagcrème zonder parfum, met SPF.

Louis Widmer dagcrème extra voordelig kopen

Shoppen voor goede verzorgingsproducten voor jouw huidtype is nog leuker wanneer je jouw favoriete Louis Widmer dagcrème met SPF (of een andere fijne crème van dit merk) met een leuke korting in huis haalt. Check onze salespagina dus bij ieder bezoek aan onze webshop.

Bekijk ons uitgebreide assortiment crèmes, serums en balsems in de webshop en bestel jouw favoriete Louis Widmer dagcrème met anti age eigenschappen direct. Wij zorgen voor een snelle bezorging aan huis. Zo verwen jij jouw huid snel met de perfecte crème met voedende eigenschappen en hoogwaardige bestanddelen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.