Dr. van der Hoog dagcrème

1 Resultaat
Nieuwste collectie

1 Resultaat

Hydrateer je huid met Dr van der Hoog dagcrème

Dr van der Hoog startte in 1913 een wereldreis met als doel de beste crèmes te ontwikkelen. Hij wilde zijn vrouw helpen, die te kampen had met huidproblemen. Meer dan honderd jaar later profiteren wij nog steeds van de ontdekkingen die deze dermatoloog deed. Hij liet zich inspireren door middeltjes van over de hele wereld en creëerde huidverzorgingsproducten die wij tot op de dag van vandaag gebruiken om onze huid gehydrateerd en gezond te houden.

De producten van Dr van der hoog

In het assortiment van Dr van der Hoog vind je onder andere Dr van der Hoog anti aging dagcrème, Dr van der Hoog hypoallergene dagcrème, en dag- en nachtcrème. Het zal dus van je huid en je voorkeuren afhangen welke crème je het beste kunt kopen.

Hoe vaak moet je de dagcrème smeren?

Als je huid vrij vet is van zichzelf zal je wellicht niet de behoefte hebben om je gezicht dagelijks in te smeren met dagcrème. Heb je juist een droge en/of gevoelige huid, dan is het belangrijk om dagelijks de Dr van der Hoog dagcrème voor de gevoelige huid te smeren. De crème hydrateert je huid, waardoor het beter bestand zal zijn tegen invloeden van buitenaf. In principe is één keer per dag voldoende, maar als je gedurende de dag optimaal van de uv-bescherming wilt blijven genieten, smeer je meerdere malen per dag de crème. Gelukkig hebben wij regelmatig Dr van der Hoog dagcrème in de aanbieding. Er is dus geen reden om zuinig aan te doen met je crème!

Het verschil tussen dag en nachtcrème?

Het grootste verschil tussen dag- en nachtcrème is dat dagcrème wat dunner is en sneller intrekt. Daarnaast biedt dagcrème uv-bescherming. Nachtcrème van Dr. van der Hoog trekt langzamer in de huid en is zeer voedend, waardoor dit het nachtelijke huidherstel goed ondersteunt. Beide crèmes werken hydraterend.

Mag je Dr van der Hoog hydraterende dagcrème rond de ogen smeren?

Vaak wordt aangeraden rond de ogen geen dagcrème, maar oogcrème te smeren, omdat de huid rond de ogen gevoeliger is. Als je gebruikmaakt van dagcrème van Dr van der Hoog mag je deze wel rond de ogen smeren. Het bevat namelijk geen parfum of andere allergenen, waardoor het ook geschikt is voor de gevoelige, dunne huid rond de ogen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.