Biotherm dagcrème

1 resultaat
nieuwste collectie

1 resultaat

Verwen je huid met Biotherm dagcrème

Biotherm staat bekend om zijn verzorgingsproducten die innovatief en effectief zijn. Ze staan onder leiding van L’Oréal en vallen onder de Luxury products divisie – en luxe, dat zijn deze producten zeker! Zodra je de Biotherm Aquasource dagcrème of de Biotherm Blue Therapy dagcrème eenmaal op je gezicht hebt gevoeld, wil je nooit meer iets anders. In ons assortiment vind je zowel Biotherm dagcrème voor vrouwen als Biotherm dagcrème voor mannen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor andere Biotherm verzorgingsproducten, waaronder Biotherm nachtcrème en Biotherm oogcrème. Met welke crèmes leg jij je huid in de watten?

De verschillende dagcrèmes van Biotherm

In het assortiment van Biotherm vind je onder andere de Biotherm dagcrème voor de droge huid, de Biotherm dagcrème voor de gevoelige huid en de Biotherm dagcrème SPF die je beschermt tegen de uv-straling van de zon. Veel verzorgingsproducten van Biotherm bevatten ingrediënten die uit de zee afkomstig zijn. Dat maakt ze uniek en zeer effectief. Voorbeelden van deze producten zijn de Biotherm Aquasource en de Biotherm Skin Vivo. Ook de Biotherm Homme dagcrème, de crèmes voor mannen, bevatten uit de zee afkomstige ingrediënten.

Het belang van dagcrème

Onze huid beschermt ons tegen invloeden van buitenaf. Een droge huid herstelt minder snel, krijgt sneller wondjes en kan gaan irriteren. Het zal zijn beschermende taak niet meer optimaal kunnen uitvoeren. Hoe voorkom je dit? Door je huid te hydrateren met dagcrème van Biotherm. Als je een vrij vettige huid hebt, zal je wellicht niet iedere dag crème opdoen, maar vooral de droge huid kan het beste iedere dag ondersteund worden met Biotherm dagcrème. Omdat de huid van vrouwen andere behoeftes heeft dan de mannenhuid zijn er aparte Biotherm producten voor vrouwen en voor mannen. Zo krijgt je huid precies wat het nodig heeft.

Geniet van de verzorgende kracht van Biotherm

Of je nu graag de Biotherm Aquasource dagcrème, de Biotherm dagcrème SPF of de crème voor de droge huid kiest, je weet zeker dat je je huid verzorgt met een product van geweldige kwaliteit. De natuurlijke ingrediënten die worden gebruikt, geven de producten van Biotherm de verzorgende kracht die we van ze gewend zijn. Verzorgingsproducten van Biotherm behoren tot L'Oreal Paris Luxury products en zijn daarmee niet de goedkoopste op de markt. Gelukkig vind je bij ons regelmatig jouw favoriete dagcrèmes van Biotherm in de aanbieding!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.