Willem Wilmink Verzamelde liedjes en gedichten

  35.-

  Verzamelde liedjes en gedichten - Willem Wilmink

  Kriskras schoot ik door het boek, net zo lang tot ik alles had gezien. Toen keek ik op en zag dat het donker was geworden buiten en dat ik dus urenlang moest hebben gelezen. Dat was mij bij een boek van verzen nog nooit overkomen, en al zeker niet binnen de muren van de universiteit. - Guus Middag, NRC Handelsblad

  Specificaties

  AuteursWillem Wilmink
  Soort artikelLiteratuur
  Uitvoering boekPaperback
  Jaar van uitgifte2017
  ISBN9789044636352
  EAN9789044636352
  artikelnummer969690

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  toegevoegd aan winkelmandje!

  kies je maat