Vertrouw mij - Jessica Vallance

  Jessica VallanceVertrouw mij

  19.99
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Vertrouw mij - Jessica Vallance

  ‘Vertrouw mij’ (Trust Her) van Jessica Vallance is een thriller voor de fans van Clare Mackintosh, B.A. Paris en Ruth Ware.

  Charlotte is een pleaser, ze schept er groot genoegen in mensen te helpen. Dus wanneer ze in een steeg een bewusteloze man aantreft, beschouwt ze dat als haar finest hour en regelt ze dat hij in het ziekenhuis terechtkomt. De ouders van de man zijn dankbaar dat ze zich over hem ontfermd heeft, maar zijn zus Rebecca is een heel ander verhaal. Rebecca mag Charlotte niet en bovendien vertrouwt ze haar niet. Maar ook Rebecca heeft zo haar geheimen. Naarmate de tijd verstrijkt groeit het wantrouwen tussen de twee vrouwen. Wie gaat het verst om haar geheimen verborgen te houden? En tot welke prijs?

  ‘Vertrouw mij’ is het schoolvoorbeeld van een psychologische thriller. De lezer wordt vernuftig op het verkeerde been gezet en meermaals verrast door overrompelende twists.’The Bookseller

  Jessica Vallance woont en werkt in Bournemouth. Ze heeft gewerkt als scenarioschrijver en freelancejournalist. ‘Vertrouw mij’ is haar debuut.

  lees meer

  Specificaties