Vertel eens: Mam, vertel eens - Elma van Vliet
 • uitverkocht

  Elma van Vliet Vertel eens: Mam, vertel eens

  20.-
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Vertel eens: Mam, vertel eens - Elma van Vliet

  Dank je wel voor 15 jaar Vertel Eens! Om dat te vieren is Mam, vertel eens nu verkrijgbaar als limited edition.

  Toen haar moeder in 2001 ernstig ziek werd, realiseerde Elma van Vliet zich hoeveel ze haar nog wilde vragen. Ze begon de vragen op te schrijven en maakte op basis van de gesprekken die daaruit voortvloeiden Mam, vertel eens, dat in 2004 voor het eerst werd uitgegeven. Nu, vijftien jaar later, zijn Elma's boeken populairder dan ooit. En om dat te vieren komt Elma met de limited edition van de everseller Mam, vertel eens. Prachtig uitgevoerd met een uniek stofomslag.

  Met Mam, vertel eens geef je je moeder een ultiem invulboek cadeau: je geeft aan dat je alles wilt weten over haar herinneringen, dromen en wensen. Door het invullen van de leuke en onverwachte vragen over onderwerpen zoals haar kindertijd, verliefd zijn, moeder worden en de bijzondere band tussen moeder en kind schrijft je moeder stap voor stap haar levensverhaal. Zo ontstaat een uniek en persoonlijk boek. Nadat je moeder het boek heeft ingevuld, geeft ze het weer terug aan jou. Zo leer je je moeder nog beter kennen.

  Ook in deze serie: Pap, vertel eens, Oma, vertel eens, Opa, vertel eens en Mam & pap vertellen over jou.

  Elma van Vliet is bekend geworden met het boek Mam, vertel eens, dat ze maakte voor haar moeder toen die ernstig ziek werd en ze haar nog zoveel wilde vragen. Het werd het eerste in een reeks producten die helpen bij het maken, delen en bewaren van dierbare herinneringen. Elma’s boeken en spellen zorgen in de drukke wereld waarin we leven voor écht contact met de mensen om ons heen.

  lees meer

  Specificaties

  AuteursElma van Vliet
  ISBN9789000367641
  Uitvoering boekHardcover
  Aantal pagina's160
  Jaar van uitgifte2019
  EAN9789000367641
  artikelnummer16-308-738

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.