overzicht
VERO MODA jurk met sterren print, Grijs/zwart
 • Uitverkocht

  VERO MODAjurk met sterren print

  24.99
  2 reviews
  Kies eerst je maat

  VERO MODA jurk met sterren print

  Dames jurk met sterren print van het merk VERO MODA, uitgevoerd in een zacht gebreide kwaliteit. Het model is voorzien van een ronde hals, lange mouwen en een ritssluiting op de achterzijde.

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  5(2 reviews)
  Meest recent

  Fijn jurkje, precies goed.

  De sterren vind ik leuk, de maat klopt precies, het maakt me slanker, ondanks de dunne stof accentueert het niet mijn figuur op een vervelende manier, het zit lekker. Zo enthousiast dat ik er inmiddels 2 heb voor als er eentje in de was zit ;-) Wel dunne stof, dus even afwachten hoe 'ie zich houdt, ook na het wassen.

  Fijn jurkje!

  Heel fijn jurkje, vooral voor thuis denk ik. Valt prima. Maat klopt precies (hopelijk gaat ie niet krimpen in de was). Ik heb er nog eentje besteld :-)

  toegevoegd aan winkelmand