POP top teaser image

Philips verlichting & lampen

2 resultaten
nieuwste collectie

2 resultaten

Verlicht je huis met een Philips lamp

Philips is een bedrijf dat keer op keer weer innovatief bewijst te zijn – zeker op het gebied van verlichting. Zo was het bedrijf Philips de uitvinder van Ambilight - een uitvinding die de de ervaring van tv kijken flink heeft geïntensiveerd. Diezelfde techniek is te vinden in de Philips Ambilight lamp die sfeerverlichting naar een nieuw niveau brengt. Wil jij voordeel trekken van Philips’ expertise op het gebied van lampen? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment.

De Philips Wake Up lamp

Heb jij ’s morgens ook moeite om je bed uit te stappen? Dan is de Philips Wake Up lamp je beste maatje. Deze Philips lamp is een wekker die jou op een natuurlijke manier laat ontwaken met behulp van licht en vogelgeluiden. Het licht van de wekker wordt gedurende een half uur steeds sterker en simuleert daarmee de opgaande zon. Op deze manier word je energieker wakker en stap je gemakkelijker met het juiste been uit bed! Met de Philips klok lamp tover je jezelf om tot een vroege vogel en kom je vrolijk en op tijd op werk. Wil jij niet alleen vroeg opstaan, maar ook relaxt in slaap vallen? Kies dan voor het Somneo Sleep & Wake Up Light. Deze Philips lamp komt met een app waarmee je je slaaproutine in de gaten kunt houden en ontspanningsprogramma’s kunt volgen.

Altijd kwaliteit met Philips

Of je nu voor een Philips klok lamp, spot led lampen van Philips of Ambilight verlichting van Philips gaat, je kunt altijd rekenen op kwaliteit. Philips is niet voor niets een voorloper op lichttechniek. Met al meer dan 100 jaar ervaring laat Philips de wereld keer op keer weer kennismaken met producten die ons leven net iets gemakkelijker maken.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.