Philips wake-up lights

We hebben momenteel geen artikelen meer van philips, maar nog wel van andere merken...

misschien wil je zoeken naar

wat dacht je hiervan?

Natuurlijk wakker worden met Philips Wake-up Lights

Vind jij het ook zo moeilijk om 's ochtends vroeg je bed uit te komen? Druk je het liefst telkens weer op die aantrekkelijke snoozeknop? Met een Philips Wake-up Light is dat verleden tijd. Deze Philips lichtwekker is gemaakt met de zonsopgang als inspiratiebron. Hij maakt gebruik van licht en geluid om jou op een zo natuurlijk mogelijke manier te wekken. Wat een verademing om in een natuurlijke flow wakker te worden met een Philips Wake-up Light wekker.

Vooruitstrevende techniek gecombineerd met een prachtig design

Wij selecteerden voor jou een aansprekend aanbod van de Wake-up Light wekkerradio. Er is een Philips Hue Wake-up Light voor jong en oud en voor liefhebbers van simpele techniek of met alles erop en eraan. De Philips Wake-up Light wekker Somneo is bijvoorbeeld niet alleen maar een wekker, maar ook ontworpen om je te helpen ontspannen door lampjes die je ademhaling begeleiden. Zo kun je de spanning van de dag helemaal van je af laten glijden. De innovatieve Philips lampen combineren bovendien vooruitstrevende techniek met een prachtig design.

Word op een heerlijke manier volledig wakker

Net als de Philips plafondlampen en de Philips spots hebben wij regelmatig een mooie Philips Wake-up Light in de aanbieding voor je. Dat maakt het nog aantrekkelijker om ervoor te kiezen om op een aangename manier wakker te worden. Met een Philips lichtwekker of een Philips Hue Wake-up Light word je door middel van feller wordend licht en natuurlijke geluiden volledig wakker, zodat je helemaal klaar bent voor de dag. De geluiden, zoals die van de bosvogels of de Nepalese klankschalen, geven je direct een prettig gevoel. Voor kinderen is er een speciale Philips Wake-up Light met leuke figuren.

Kies ook voor deze prettige manier om aan je dag te beginnen en maak vandaag nog je keuze uit ons aanbod aan Wake-up Light wekkers.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Tot 40% korting

Categorieën

Mijn account
Help