Wake-up lights

Schrik jij altijd als de wekker gaat? Probeer dan eens een wake-up light! Een wake-up light simuleert de zonsopkomst, waardoor je op een geleidelijke en natuurlijke manier wordt gewekt. Maar ook met in slaap komen helpt de wake-up light je. Door een zonsondergang te simuleren bereid je je lichaam voor op het slapen, waardoor je makkelijk in slaap valt.

2 resultaten
aanbevolen

2 resultaten

Wake-up light

Een goede nachtrust is goed voor je gezondheid. Het is daarom erg belangrijk dat je gemiddeld 7 à 8 uur per nacht slaapt. Heb je er moeite mee om vroeg naar bed te gaan, omdat je niet in slaap valt? En dus ’s ochtends niet uitgerust wakker wordt? Dan is een wake-up light de uitkomst.

Wat doet de wake-up light?

Een wake-up light simuleert de zonsondergang, waardoor je makkelijker in slaap valt. Het licht helpt eveneens om je te wekken, zodat verslapen verleden tijd is. Als het nog donker is op het moment dat je wekker gaat, dan wordt het in je slaapkamer al langzaam licht. Met de wake-up lights van Philips en Medisana kom je helemaal tot rust en ben je gedurende de dag energieker.

Het zonnetje in huis

De wake-up lights zijn speciaal ontwikkeld om het natuurlijke effect van de zon na te bootsen. Het licht wordt geleidelijk gedimd, zodat je makkelijker en sneller in slaap valt. Door de combinatie van licht en geluid word je ’s morgens op een natuurlijke manier wakker. Of blijf met de wake-up light nog even lekker snoozen. De FM-radio speelt je favoriete radiozenders af die je helpen bij het opstaan. Bij wehkamp heb je de keuze uit verschillende wake-up lights. Heb je liever een ruime keuze in aantal wekgeluiden of stel je liever je eigen kleur licht en lichtintensiteit in? Zet jouw favorieten naast elkaar en vergelijk ze gemakkelijk online.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.