Philips Hue spots

We kunnen helaas geen artikelen vinden. Herstel de filters en we proberen het graag nog eens.

Slimme verlichting met de Philips Hue spot

De verlichting in huis is heel bepalend voor de sfeer. Daarom is het belangrijk dat je de juiste lampen met de juiste functie kiest. Wil je het jezelf nog makkelijker maken, dan kies je voor slimme lampen die je eenvoudig met smartphone of tablet kunt bedienen. Op die manier kom jij nog meer tot rust, terwijl je vanaf de bank of vanuit je luie stoel de lampen aan en uit zet. Een fenomeen op het gebied van slimme lampen is Philips, met Hue lampen. Kies jij voor spots, dan kies je voor de Philips Hue spot bij wehkamp. Maak een keuze uit het ruime aanbod dat we voor je hebben klaargezet.

Voor iedere ruimte een Philips Hue plafond spot

Hue van Philips is een ideaal systeem. Zeker wanneer je een Bridge hebt, kun je met dit systeem alle kanten op. Je verbindt op die manier tot wel vijftig lampen aan je smartphone of tablet en zelfs als je niet thuis bent, kun je deze bedienen. Zo zet je op je werk alvast de lampen aan om te voorkomen dat je in een pikdonker huis thuiskomt, of vanaf je vakantieadres om daarmee voor inbrekers de schijn te wekken dat er gewoon iemand thuis is. De Philips Hue plafond spot is in verschillende modellen verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor een Philips Hue spot in het wit als je een strakke lijn met het plafond wilt creëren. De Philips Hue spot in het wit is ook met een zwarte ring om de spot zelf verkrijgbaar, de vierkante plaat daar weer omheen is dan wit. Liever een andere kleur, kijk dan ook zeker bij de mooie Philips Hue spots in het zwart. Wil je witte spots of Philips Hue spots in het zwart voor in de badkamer, dan kies je voor modellen die hiervoor zijn gemaakt. Je wilt namelijk kortsluiting door het vocht in de badkamer voorkomen. Kies dan ook voor de speciale Philips Hue badkamer spot.

Philips Hue spots in de aanbieding kopen bij wehkamp

De Philips Hue badkamer spot, spots in het wit of in het zwart, voor de keuken of de badkamer; bij wehkamp vind je alles op het gebied van deze slimme verlichting. Maak snel je keuze en geniet op korte termijn van de slimme lampen. Plaats je vandaag je bestelling, dan heb je deze morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.