verlichting

Slimme verlichting

Altijd op het juiste moment de juiste verlichting. Met slimme verlichting bedien je jouw lampen eenvoudig via een app. Stel verschillende schema's in, zodat lampen automatisch aan- en uitgaan. Of ...

27 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Slimme verlichting

Wil jij graag de lampen kunnen bedienen met je eigen smartphone of tablet? Dan ben jij op zoek naar slimme verlichting. Deze verlichting is gekoppeld aan het internet waardoor deze met een speciale app te bedienen is. Creëer een smart home door de juiste slimme verlichting te kiezen. In ons assortiment hebben wij slimme verlichting inclusief dimbare led-lampen en lightstrips van top merken als Philips Hue en Eglo connect. Regel een lichtschema voor jouw lampen in via je smartphone of tablet op afstand. Creëer het ideale licht op het juist moment en ervaar het gemak van deze slimme technologie. Bij Philips Hue is het mogelijk om meldingen, timers en alarmen (om je huis mee te beveiligen) in te stellen op vaste of willekeurige tijden. Daarnaast bevatten de lampen ook nog eens de hoogste energieklassen. Bekijk ook ons complete aanbod aan smart home. producten.

Service van wehkamp

Wil jij ook het gemak van slimme verlichting ervaren? Betaal zoals jij wilt, vooraf, achteraf of gespreid, dit is allemaal mogelijk bij wehkamp. Bestel je slimme verlichting voor 23:59 uur en ontvang hem morgen al in huis*. Wanneer de aankoop niet voldoet aan je verwachtingen, kun je deze altijd binnen de retourtermijn gratis retourneren.