verlichtingaccessoires

Lichtschakelaars

Met tijdschakelaars gaat je verlichting op gezette tijden automatisch aan of uit. Zo lijkt het altijd of er iemand thuis is of bespaar je stroom door bijvoorbeeld de tuinverlichting op het eind van de ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

tijdschakelaars

Wanneer je de hele dag van huis bent of wanneer je met de hele familie op vakantie bent, is het belangrijk om je huis zo goed mogelijk te beveiligen. Politie en beveiligingsmedewerkers raden aan om tijdschakelaars te gebruiken voor inbraakpreventie door het aan- en uitdoen van het licht binnen en buiten je huis. Dit heeft een afschrikwekkend effect op potentiële inbrekers, omdat het net lijkt alsof er iemand thuis is. Met tijdschakelaars kan je echter nog veel meer doen: je kan er een slim en modern huishouden mee opzetten!

Slimme technologie

In het huis van de toekomst bedien je alle apparaten op afstand of je programmeert ze van te voren om op een bepaalde tijd aan of uit te gaan. Tijdschakelaars gebruiken we ondertussen al een paar decennia voor het aan- en uitschakelen van lampen, maar je kan er natuurlijk ook je koffiezetapparaat mee programmeren. Je verse koffie staat dan klaar wanneer jij je bed uitkomt, terwijl je niet in het donker hoeft te zoeken naar de lichtknop omdat het licht zichzelf al heeft aangedaan.

Smartware

Veel tijdschakelaars stel je nog handmatig in. Daar heb je verder niets voor nodig, behalve misschien een van onze moderne stekkerdozen voor de elektriciteit. Wat vind je bijvoorbeeld van zo'n stijlvolle powercube? Dit is een aanwinst voor je inrichting. De meer geavanceerde tijdschakelaars behoren tot de smartware die je bedient met afstandsbediening of met een app via je smartphone. Hiermee pas je onder meer het tijdschema van je buitenverlichting aan als de dagen weer lengen of korten. Dit regel je met de app, zelfs als je duizenden kilometers ver weg op vakantie bent!

Tijdschakelaars bestellen bij wehkamp

Bij wehkamp bestel je snel en veilig. Vóór 23:59 besteld? Morgen in huis!