Lamponderdelen

44 resultaten
nieuwste collectie

44 resultaten

De mooiste lamp onderdelen voor unieke verlichting

Als je lamp zijn beste tijd gehad heeft, hoef je niet per se een heel nieuw product te kopen. Vervang je versleten lampenkap of koop een andere lampenvoet. Bij wehkamp kun je los lampen onderdelen online kopen, waarmee je je eigen lamp samenstelt. Welke verlichting in jouw huis fleur jij graag op met een nieuw jasje?

Waarom losse lampen onderdelen online kopen

Het kan zijn dat je oude lamp versleten is en je simpelweg een nieuw onderdeel nodig hebt zodat het weer een paar jaar mee kan. Losse onderdelen kopen is ook een geweldige manier om unieke verlichting in huis te halen. Combineer een mooie lampvoet met een kap voor de lamp van je favoriete materiaal. Niemand anders zal precies dezelfde lamp in huis hebben! Dit is bovendien de beste manier om een product samen te stellen dat perfect bij je interieur past. Ben je juist aan het renoveren en kies je voor een andere interieurstijl? Gooi niet de hele lamp weg, maar kies bijvoorbeeld voor een lampenvoet van een ander materiaal zodat jouw lamp weer op de rest van de woonkamer aansluit.

Welke lamp onderdelen kopen?

Er zijn losse verlichting onderdelen verkrijgbaar voor verschillende soorten lampen. Zo zijn er lampenvoeten voor staande lampen en tafellampen, maar met ons assortiment hanglamp onderdelen hoeft ook je hanglamp niet achter te blijven. Shop een prachtige kap voor je lamp van Bloomingville of HKliving die naadloos aansluit op je interieurstijl of kies nieuwe onderdelen voor je plafondlamp. Wil je extra verlichting aanbrengen in de woonkamer of de slaapkamer? Koop een mooi lichtsnoer. Wikkel het om een houten scheidingswand of om het frame van een hemelbed.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.