Riviera Maison lampenkappen

3 resultaten
aanbevolen

3 resultaten

Creëer sfeer met een lampenkap van Rivièra Maison

Heb je de perfecte lamp, maar nog niet de perfecte lampenkap gevonden? Neem dan een kijkjd in ons assortiment lampenkappen van Rivièra Maison. Of je nu graag een kleine of grote lampenkap van Rivièra Maison wilt, een rieten lampenkap van Rivièra Maison of een Rivièra Maison velvet lampenkap, een Rivièra Maison lampenkap in roze of in grijs, wij helpen je graag verder!

Van lokale bloemenwinkel tot internationaal interieurmerk

Rivièra Maison is een merk van Nederlandse bodem. Op 1 maart 1948 werd er een bloemenwinkel geopend op de Amsterdamse Overtoom door familie Teunissen. 37 jaar later werd deze winkel overgenomen door hun zoon en al snel werden ook op andere locaties in Nederland winkels geopend. Wat ooit begon als een bloemenwinkeltje in Amsterdam is uitgegroeid tot een interieurmerk dat wereldwijd bekendheid geniet.

Waarom een losse lampenkap kopen?

Door een losse lampenkap te kopen, bied je jezelf de mogelijkheid een lamp te creëren die helemaal naar smaak is. Misschien heb je de perfecte lampenstandaard gevonden, maar spreekt de lampenkap je niet aan of is deze zelfs helemaal in de verkeerde kleur. Laat de tafellamp of vloerlamp dan niet in de winkel staan, maar vervang simpelweg de lampenkap! Ga voor een prachtig grijze lampenkap van Rivièra Maison of de Rivièra Maison lampenkap in roze. Geniet bovendien van de keuze uit verschillende materialen. Ben jij op zoek naar een rieten lampenkap van Rivièra Maison of vraagt jouw interieur om een Rivièra Maison velvet lampenkap?

Rivièra Maison lampenkap kopen – waar let je op

De lampenkap moet ten eerste de juiste maat hebben, waarbij de kap over de lampfitting valt. Ten tweede is het verstandig de diameter van de kap te overwegen. Een grote lampenkap van Rivièra Maison staat prachtig, maar als je lamp hierdoor uitsteekt, is de kans groter dat je de lamp omstoot. Let ten derde op het materiaal van de lampenkap. Als je lamp enkel sfeervol dient te zijn, hoeft het materiaal van de lampenkap wellicht niet veel licht door te laten. Verwacht je wel veel licht van je lamp? Ga dan voor een transparante of semi-transparante lampenkap. Let tot slot op de prijs van de lampenkap. Lampenkappen kunnen, afhankelijk van hun grootte en het gebruikte materiaal, vrij prijzig zijn. Wellicht vind je je favoriete lampenkap van Rivièra Maison in de aanbieding, zodat je flink op je aankoop kunt besparen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.