Blauwe lampen

3 resultaten
aanbevolen

3 resultaten

Sfeervolle verlichting met een blauwe lamp in huis

De manier waarop je jouw huis verlicht, speelt een grote rol bij het bepalen van een prettige sfeer in huis. Met een tafellamp in het blauw of met een schemerlamp in het blauw geef jouw jouw huis een vleugje kleur en sfeer. Een blauwe lamp is niet alleen geschikt voor het verlichten van je woonkamer, maar ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een werkruimte of een kantoor aan huis. Met een blauwe led lamp zorg je voor helder licht in de ruimte waarin je werkt, die prettig is voor je ogen. Vooral wanneer je veel op je computer of laptop werkt is een led lamp in blauw een uitstekende keuze.

Blauwe verlichting in verschillende soorten en stijlen

Speel met licht op de donkere plekken in je huis. Hiermee kun je de ruimte optisch groter doen lijken, mooie planten en prints aan de wand perfect laten uitkomen en een hal een prettige sfeer geven. Denk aan een mooie tafellamp in het blauw op een klein bijzettafeltje, bovenop een bureau of op een mooi dressoir voor het creëren van een warme sfeer. Met een rail met spots of losse spotjes in het blauw verlicht je jouw toilet, badkamer of woonkamer in bij elkaar passende tinten blauw die zorgen voor een speelse look.

Met een wandlamp van porselein in het blauw aan weerszijden van je bed of naast een heerlijke stoel waarin je graag leest maak je iedere plek in huis warm en gezellig. In een leeg hoekje kun je met een klein tafeltje vol foto's van geliefden of vol leuke snuisterijen een fijne plek in je woonkamer neerzetten. Kortom: met de verschillende soorten lampen in onze webshop richt je jouw woning creatief in en benut je ieder hoekje van jouw huis optimaal.

De ideale blauwe tafellamp

Met een plafondlamp in blauw boven een prachtige eettafel geef je jouw eethoek of woonkeuken direct een frisse look. Met een opvallende lamp zet je jouw eetruimte in the picture! Heb je een lange of grotere eettafel? Dan kun je de eettafel knusser aan doen voelen met een oversized plafondlamp in blauw. Met een prachtig ontworpen tafellamp op een hoge voet van bijvoorbeeld metaal doe je jouw huis hoger lijken, een klein lampje op tafel zorgt voor de perfecte hoeveelheid licht tijdens een gezellig diner of een borrel met vrienden.

Bekijk ons uitgebreide assortiment lampen in onze webshop en bestel jouw perfecte wandlamp in het blauw (of een andere mooie lamp in de trendkleur blauw) vandaag nog. Wij zorgen voor een snelle bezorging.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.