Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

verdoemme - K.C. Nomans
 • Uitverkocht

  K.C. Nomansverdoemme

  18.46

  Sorry! Dit product is uitverkocht

  verdoemme - K.C. Nomans

  Wie heeft dit boek geschreven? Ik weet het niet en wil het ook niet weten. Per toeval kreeg ik het in handen en helaas kon ik mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen. Ik heb het gelezen en was eerlijk gezegd niet onder de indruk van het verhaal. De schrijver treedt in de voetsporen van Neil Armstrong als hij op ontdekkingstocht gaat in de Zuid-Amerikaanse jungle. Hij hoopt het goud der goden te vinden met de hulp van een inheemse stam. Daarmee lijkt het een nietszeggend avontuur uit de categorie dertien in een dozijn, geschreven door een amateur. En het is niet af. Op bijna iedere pagina zijn woorden doorgehaald of verbeterd en onbegrijpelijke krabbels toegevoegd. Nauwelijks de moeite waard, zou je denken. En toch. Het was intrigerend, greep me langzaam naar de keel, hield me wakker en nu, maanden later, knaagt er diep in mij een onbestemd gevoel dat ik niet los kan laten. Daarom moet ik dit publiceren, onder een pseudoniem want in feite wil ik er niets mee te maken hebben. Laat ik daarom eindigen met een advies: lees het niet. Geloof me, dat is het beste. Of lees het wel en bewijs mij en vele anderen een onbetaalbare dienst.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursK.C. Nomans
  Eerste auteurK.C. Nomans
  GenreVerhalenboek
  ISBN9789463421461
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's196
  Jaar van uitgifte2018
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand