Verborgen eiland (DVD)

  Verborgen eiland (DVD)

  19.99
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Verborgen eiland (DVD)

  In de spannende jeugdserie Het verborgen eiland komen een vader, een moeder en hun zes kinderen tijdens een zeilvakantie op de Waddenzee vast te zitten op een onbekend eiland dat een groot geheim blijkt te kennen. Wat de kinderen en hun ouders ook proberen, ze komen niet meer van het eiland af. Ze moeten zien te overleven van wat ze in de natuur aan eten en drinken vinden. Bij deze zoektocht blijkt het eiland niet zo onbewoond te zijn als ze denken…

  Er dreigt groot gevaar. Niet alleen voor het gezin, maar ook voor de natuur en niet te vergeten de vele zeehonden in de Waddenzee. Door een hightech bedrijf, genaamd Raptor, wordt er in het geniep geboord naar een grondstof die gebruikt wordt in de mobiele telefonie. Deze zeer unieke grondstof, tanium, levert namelijk veel geld op en daarom zal Raptor niet accepteren dat “ongewenste bezoekers” zijn zaken komen verstoren.

  Wat Raptor niet weet is dat, om het bedrijf te ontmaskeren, pottenkijker Ritsaert al op het eiland bivakkeert. De hoofdpersonen komen bij hun zoektocht naar voedsel in contact met Ritsaert. Zij hebben elkaar hard nodig en slaan de handen ineen om de vuile zaakjes van Raptor te voorkomen en de natuur te behoeden voor een grote milieuramp.
  lees meer

  Specificaties