Alecto rookmelders

aanbevolen

6 resultaten

Bescherm je woning met een Alecto rookmelder

Jaarlijks zijn er heel wat woningbranden. Het begint met rook en binnen de kortste keren slaat het vuur om zich heen. Elke seconde telt. Jij beschermt je gezin door de aanschaf van een rookmelder van Alecto. Deze slaat op tijd alarm zodat jullie jezelf en dierbare spullen in veiligheid kunnen brengen of op tijd in kunnen grijpen om erger te voorkomen.

Soorten rookmelders van Alecto

Een rookmelder van Alecto slaat alarm zodra er sprake is van rookontwikkeling. Het alarm gaat af als de sensor rook opvangt. Alecto koppelbare rookmelders zijn een uitkomst als je op elke verdieping in huis een rookmelder wilt plaatsen. Detecteert één van deze rookmelders rook, dan gaan de andere Alecto koppelbare rookmelders ook af. Een Alecto draadloos koppelbare rookmelder legt automatisch verbinding met de andere draadloos gekoppelde rookmelders. Met een eigen huiscode is de Alecto draadloos koppelbare rookmelder verbonden met de andere rookmelders. Heb je een kleine woning of zoek je een rookmelder voor de boot of de caravan? Kies dan voor een Alecto mini rookmelder bij wehkamp. Wil je voorkomen dat je de batterij moet vervangen? Een Alecto rookmelder die 10 jaar meegaat heeft tijdens de levensduur geen nieuwe batterijen nodig. Dat slaapt wel zo lekker! Voor het snel en eenvoudig bevestigen is een Alecto rookmelder met magneet een uitkomst.

Extra veiligheid met een Alecto koolmonoxidemelder van wehkamp

Een rookmelder reageert niet op koolmonoxide. Om te zorgen dat je optimaal beschermd bent, kies je voor een combinatie van een rookmelder en een koolmonoxidemelder van Alecto.

Je huis compleet beveiligen met wehkamp

Wil je je woning niet alleen beveiligen tegen brand? Bij wehkamp vind je ook beveiligingscamera’s en alarmsystemen om inbrekers buiten de deur te houden.