vanHaren 5th Avenue leren pumps, Zwart
 • Uitverkocht

  vanHaren5th Avenue leren pumps

  34.905.-je bespaart 29.90
  5 reviews
  Kies eerst je maat

  Artikelomschrijving

  Dames pump van 5th Avenue uit de vanHaren collectie, uitgevoerd in leer. Het model heeft een imitatieleren voering en een comfortabele hak met rubberen loopzool.

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.8(5 reviews)

  fijne zool erin

  een zachte zool erin wat super is. alleen vallen ze klein uit. Ik stuur ze weer retour.

  Mevr.

  Het is een heerlijke schoen ik ben er heel blij mee, er zijn weinig schoenen met een hakje waar ik nog op kan lopen het staat elegant en kan overal bij gedragen worden TOP

  super mooie schoenen

  Hele fijne schoenen. Er zit een soort van gel in waardoor de schoenen heel fijn zitten en je geen zere voeten krijgt. Kortom, hakken waar je de hele dag zonder pijn op kunt lopen.

  Heerlijke schoenen

  Heerlijke schoenen om mee te werken ik kan de hele dag op deze schoenen lopen zonder een greintje pijn .De hak is perfect niet te hoog en niet te laag.Heerlijke schoen

  Erg mooie, fijne pumps!

  Ik had mooie, nette schoenen nodig waar ik een hele dag op rond zou kunnen lopen. Ik wilde graag zwarte mat leren pumps, met een niet al te hoge (brede) hak en een ronde neus. Toen kwam ik bij deze pumps terecht! Zodra ik ze paste, wist ik al meteen dat dit een goede keuze was. Het leer is stevig, maar toch soepel en knelt nergens, zeker niet bij de randen waar ik bang voor was dat zou gebeuren. Het lijkt bij deze pumps ook alsof je op wolkjes loopt, want er zit namelijk een "soft" binnenzool in, wat echt heerlijk loopt. Voor iemand die eigenlijk nooit op hakken loopt, is deze hoogte ook perfect. Ik heb er de hele dag op kunnen lopen en toch had het net dat extra's wat ballerina's niet hebben! Ik heb er ook veel complimentjes over gekregen, heel leuk! Ik heb de pumps op een warme zomerdag gedragen, maar door het leer had ik geen last van te warme voeten, gelukkig maar. En last but not least: ze zijn voor mij precies ver genoeg uitgesneden, je ziet net mijn tenen niet, erg fijn! Kortom: super pumps, zelfs voor dames die nooit / niet veel op hakken lopen. Ze zijn prachtig, zitten heerlijk en hebben nog een leuk prijsje ook, super!

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Baby
  • Wonen & Slapen
  • Tuin & Klussen
  • Huishouden
  • Elektronica
  • Speelgoed & Games
  • Sport & Vrije Tijd
  • Mooi & Gezond
  • Sale