Vandyck katoenen Dekbedovertrek 1 persoons, 1 persoons (140 cm breed)

  Vandyckkatoenen Dekbedovertrek 1 persoons

  69.95
  1 persoons (140 cm breed)
  nog 6 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Vandyck katoenen Dekbedovertrek 1 persoons

  Future multi dekbedovertrek heeft een hypnotiserend patroon van zeshoeken met stippen in het midden. De kleuren veranderen van paars, rood, oranje en roze naar lichtere tinten. De achterkant van het dekbedovertrek heeft dezelfde print. De kussens hebben hetzelfde patroon, maar met voornamelijk de donkere tinten. Future multi dekbedovertrek van Vandyck geeft een kleurexplosie in je slaapkamer en katapulteert je de volgende dag in. Dit dekbedovertrek van Vandyck is geschikt voor bedden met een lengte van 200, 210 en 220 cm. Het wordt geleverd met één kussensloop van 60x70 cm bij een éénpersoons dekbedovertrek en met twee kussenslopen bij een tweepersoons dekbedovertrek en lits-jumeaux. Het dekbedovertrek heeft een flessenhals instopstrook van 40 cm, zodat je het netjes strak kunt leggen., Future multi dekbedovertrek heeft een hypnotiserend patroon van zeshoeken met stippen in het midden. De kleuren veranderen van paars, rood, oranje en roze naar lichtere tinten. De achterkant van het dekbedovertrek heeft dezelfde print. De kussens hebben hetzelfde patroon, maar met voornamelijk de donkere tinten. Future multi dekbedovertrek van Vandyck geeft een kleurexplosie in je slaapkamer en katapulteert je de volgende dag in. Dit dekbedovertrek van Vandyck is geschikt voor bedden met een lengte van 200, 210 en 220 cm. Het wordt geleverd met één kussensloop van 60x70 cm bij een éénpersoons dekbedovertrek en met twee kussenslopen bij een tweepersoons dekbedovertrek en lits-jumeaux. Het dekbedovertrek heeft een flessenhals instopstrook van 40 cm, zodat je het netjes strak kunt leggen.

  Onderhoudsinstructies
  Als je een nieuwe dekbedovertrek hebt gekocht, wil je natuurlijk dat deze zo lang mogelijk mooi blijft. Volg altijd de wasvoorschriften op de verpakking, zodat je nog lang kunt nagenieten van je aankoop.
  - Wanneer je het dekbedovertrek voor de eerste keer gaat gebruiken, is het aan te raden deze eerst te wassen. Het dekbedovertrek kan dan beter vocht opnemen.
  - Het dekbedovertrek is wasbaar op 30 of 40 graden.
  - Was je dekbedovertrek en kussensloop binnenstebuiten.
  - Gebruik een vloeibaar wasmiddel zonder bleek.
  - Laad je wasmachine niet te vol en was het dekbedovertrek met gelijke kleuren.
  - Haal na het wassen het beddengoed direct uit de wasmachine en hang het uit of droog het op een lage temperatuur.

  Tip: Als je het dekbedovertrek na het wassen direct ophangt, dan hoef je hem niet te strijken.

  Oekotex, instopstrook met flessenhals, satijn dus fijne gladde stof
  lees meer

  Specificaties

  WasvoorschriftStrijkvoorschriftBleekvoorschrift

  bekijk meer