Van klacht naar kans - Juriaan Galavazi

  Juriaan Galavazi Van klacht naar kans

  22.99

  Van klacht naar kans - Juriaan Galavazi

  In ‘Van klacht naar kans' geeft Juriaan Galavazi, een trendsettende huisarts, zijn nieuwe visie op klachten.

  Ervaar je een vorm van weerstand in je leven? Ben je moe en somber, vind je het spannend om grenzen aan te geven of ga je gebukt onder een verstoorde relatie? Heb je last van hoofdpijn, vermoeidheid, slaapproblemen of buikpijn? Dan werken medicijnen waarschijnlijk slechts tijdelijk en zijn deze klachten symptomen van iets anders.

  Voor een betere behandeling heb je een andere visie nodig. Een visie waarbij je oude denkpatronen loslaat, je lijf leert voelen, contact maakt met je innerlijke drijfveren, en waarbij je ongemak en pijn leert dragen. Huisarts Juriaan Galavazi leert je hoe je dat doet, wat daarbij komt kijken en waarom dit je leven verandert.

  Huisarts Juriaan Galavazi is gespecialiseerd in coaching en holistische geneeskunde. De reguliere geneeskunde is en blijft de basis van zijn praktijk, maar hij biedt de mogelijkheid om breder naar klachten te kijken. Met zijn coachingsprogramma’s helpt hij mensen om zich zowel lichamelijk als geestelijk fit te voelen.

  ‘De reguliere geneeskunde is en blijft de basis, maar ik bied de mogelijkheid om breder naar klachten te kijken.’ – Juriaan Galavazi

  lees meer

  Specificaties

  AuteursJuriaan Galavazi
  ISBN9789021574219
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's272
  Jaar van uitgifte2019
  EAN9789021574219
  artikelnummer16433049

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.