Anke Niessen Van eb naar vloed... en weer terug

  18.-

  Van eb naar vloed... en weer terug - Anke Niessen

  “Soms weet ik niet of ik écht blij ben, of het de manie in mij is die spreekt. Hetzelfde geldt voor wanneer ik overstuur ben of droevig. Ik weet nooit of het echt IK is, of het weer een of ander monster is dat zich in mijn gedachten heeft genesteld.” Leven met een bipolaire stoornis of eender welke andere mentale aandoening, is en blijft iets waar grote taboe over heerst. Ikzelf ben lotgenote, en via mijn verhaal wil ik handvaten aanreiken aan andere lotgenoten, alsook bijdragen aan een wereld zonder taboes over onze mentale gezondheid. Ik neem jullie dan ook graag mee op mijn persoonlijk avontuur: mijn dagelijkse zoektocht naar stabiliteit. Mijn avontuur kent verschillende hoofdstukken, elk met zijn eigen thema en telkens met mijn persoonlijke invalshoek. Samen trekken we langsheen mijn obstakels en overwinningen. Verder staan we ook even stil bij de impact op onze omgeving en hoe zij deel kunnen uitmaken van onze zoektocht naar balans. Op het einde van onze reis geef ik je de tips en tricks mee die mijn pad al kruisten. Wie weet kunnen ze ook jou helpen op jouw eigen avontuur!
  lees meer

  Specificaties

  AuteursAnke Niessen
  Multi: TaalNederlands
  Soort artikelGeneeskundeboek
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's218
  UitgeverMijnbestseller.nl
  Jaar van uitgifte2020
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews.

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  Toegevoegd aan je winkelmandje

  kies je maat

  Denim Deals
  Shop 20% korting

  Categorieën

  Mijn account
  Help