Valdispert Rust Extra Sterk - 50 dragees

  ValdispertRust Extra Sterk - 50 dragees

  12.99
  nog 7 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Valdispert Rust Extra Sterk - 50 dragees

  Valdispert Rust Extra Sterk is een natuurlijk en plantaardig middel op basis van valeriaan. Valdispert Rust Extra Sterk is ontspannend en rustgevend in extra stressvolle situaties, bij spanning en geestelijke inspanning en bevordert het concentratievermogen. Iedere dragee bevat valeriaanextract en is glutenvrij.

  Dosering en gebruik
  3 keer per dag 2 dragees met wat water innemen. Dit product is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar, zwangere vrouwen, vrouwen die zwanger willen worden en vrouwen die borstvoeding geven. U kunt dit product in het algemeen gelijktijdig met andere producten gebruiken. Het is raadzaam om bij twijfel overleg te plegen met uw arts of apotheker.

  Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

  Let op!
  De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. In geval van overdosering, wordt geadviseerd de huisarts te raadplegen. Dit product buiten bereik van kinderen bewaren.

  Ingrediënten
  De aanbevolen dagdosering bevat 750 mg valeriaanextract.

  Allergie-informatie
  Ben je allergisch/gevoelig voor één of meerdere van de componenten, wordt geadviseerd voor gebruik contact op te nemen met de huisarts.

  Bewaren
  Beneden 25°C op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Na gebruik de verpakking goed sluiten.

  Zwangerschap en borstvoeding
  Dit product is niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die zwanger willen worden en vrouwen die borstvoeding geven.

  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking