Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Poezie
Uw zonnestralen - Petra Groeneveld
 • Uitverkocht

  Petra GroeneveldUw zonnestralen

  15.95
  1 review
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Uw zonnestralen - Petra Groeneveld

  "Heer zend toch Uw zonne­stralen zodat liefde 't hart bereikt. Warmte het kan overhalen - weer de liefde tot hen spreekt." Met deze zinnen begint deze bundel waarin 130 troostende en bemoedigende gedichten zijn opgenomen­, die berijmt­ zijn op bekende psalmen en gezangen. In dit werk geeft ­Petra Groeneveld op basis van haar ­eigen ervaringen de zonne­stralen door die ze zelf ontvangen heeft van de Heer.

  Specificaties

  AuteursPetra Groeneveld
  Eerste auteurPetra Groeneveld
  GenrePoëzie
  ISBN9789048441600
  Uitvoering boekHardcover
  Aantal pagina's144
  Jaar van uitgifte2017
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  5(1 review)

  Bijzondere bundel

  De gedichtenbundel "Uw zonnestralen" is bijzonder, niet alleen omdat de gedichten geloof, hoop en vertrouwen uitstralen, maar ook omdat ze berijmd zijn op psalmen en gezangen en dus ook geschikt zijn om te zingen. Dat is wel heel uniek te noemen. De gedichten zijn doorleefd en stralen tegelijkertijd hoop en liefde uit, die de lezer als zonnestralen van God kan ervaren.

  checktoegevoegd aan winkelmand