Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Urbanus box (DVD)
 • Uitverkocht

  Urbanus box (DVD)

  18.99
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Urbanus box (DVD)

  - Koko Flanel : Placide Smellekens is een eenzaat. Hij woont in een caravan en leeft van de verkoop van vogelnestkastjes die hij eigenhandig in elkaar knutselt. Op een dag komt hij tijdens een fotosessie voor een modereportage toevallig in beeld. De bewuste modeaffiche wordt overal verspreid met als gevolg dat Placide wordt aangeworven als topmannequin bij het modellenbureau Aphrodite, waar madame Germaine de plak zwaait. Hier leert hij ook de mooie Sarah kennen. Hij wordt op slag verliefd en wil met haar de laatste wens van pa Smellekens in vervulling wil laten gaan: een gezin stichten. Deze hartverwarmende komedie is de meest populaire film die ooit in Vlaanderen werd gemaakt.

  - Hector : Hector werd door zijn ouders achtergelaten in een weeshuis, waar hij 35 jaar later nog steeds woont. Hij wordt omgeven door kinderen, zijn speelkameraadjes, en heeft alles wat hij zich maar wensen kan. Tot Ella, een vergeten tante, zich herinnert dat hij bestaat. Ze neemt hem mee naar de bakkerij van haar man Achille waar hij moet helpen. Hector is een kluns, maar toont zijn kwaliteiten aan de hand van onverwachte, bruikbare uitvindingen. Zo helpt hij Jos, de zoon van Achiel, zijn droom waar te maken om wielerkampioen te worden en staat hij Ella bij tijdens haar toneelrepetities. Hectors goede en kinderlijke humor overwint elke weerstand en voert zijn hele entourage mee op het pad van het succes. Hij leert ook omgaan met het begrip liefde.

  - De Zevende Hemel: Samuel wordt door zijn vriendin de laan uitgestuurd. Alhoewel hij zelf helemaal in de put zit, voorkomt hij op het nippertje de dood van een meisje. Hij maakt haar wijs dat haar (geslachtloze) engelbewaarder is. Samuel wordt echter verliefd op haar en de rol die hij zichzelf opgelegd heeft brengt hem in een moeilijk parket. Tot hij ontdekt dat het meisje in feite zelf een engelbewaarster is die werd gestuurd om hem uit zijn postamoureuze depressie te halen.
  Koko flanel
  Hector
  De zevende hemel
  lees meer

  Specificaties

  GenreAmusement
  SubgenreKomedie
  Speelduur284
  LeeftijdNiet schadelijk/Alle leeftijden
  Gesproken talenNederlands
  OndertitelingNederlands
  GeluidDolby Digital 2.0
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand