overzicht
Ultrasun Face Mineral SPF30 - 40ml
 • Uitverkocht

  UltrasunFace Mineral SPF30 - 40ml

  22.99
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Zonnebrandcrème

  Ultrasun Face Mineral SPF30 - 40ml

  Geavanceerde combinatie van bijna onzichtbare breedspectrum minerale bescherming (SPF30) met InfraGuard voor infraroodbescherming en Ectoin. Optimaliseert het vochtniveau en vermindert de tekenen van door de zon veroorzaakte huidveroudering (lijntjes, rimpels, grotere poriën). Met ongelofelijk snel absorberende, lichtgewicht- en niet-vette texturen. Ideaal voor de ultragevoelige huid (zonnebescherming en vochtinbrenging voor gezicht, hals en decolleté).

  Deze zonnebrand bevat antioxidanten en Ectoin® en is waterbestendig. De zonnebrand bevat geen parfum, minerale oliën, PEG/PPG emulgatoren, siliconen, conserveringsmiddelen of chemische filters.

  Gebruiksaanwijzing
  UV-bescherming altijd rijkelijk aanbrengen, 15 tot 30 minuten voor blootstelling aan de zon. Minder grondig toepassen verlaagt de beschermende werking. Zelfs zonnecrèmes met hoge SPF bieden geen volledige bescherming. Baby‘s en jonge kinderen niet blootstellen aan direct zonlicht en ze beschermen met een hoge zonnefactor (> SPF30) en geschikte kleding. Vermijd de middagzon. Doorgaans is een keer aanbrengen voldoende maar breng nogmaals aan na veel transpireren, zwemmen of afdrogen met de handdoek. Vermijd contact met kleding aangezien direct contact vlekken kan veroorzaken. Vermijd contact met de ogen.
  lees meer

  Specificaties

  toegevoegd aan winkelmand