Ultrasun Body Mineral SPF30 - 100ml

  UltrasunBody Mineral SPF30 - 100ml

  24.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  Ultrasun Body Mineral SPF30 - 100ml

  Deze zonnebrand is een snel absorberende en vooral niet-vette of niet-kleverige zonnemelk. De zonnebrand bevat nagenoeg onzichtbare UVA- en UVB-zonnebescherming (SPF30) met InfraGuard voor infraroodbescherming. Ideaal voor het hele gezin en voor de ultragevoelige huid.

  Deze zonnebrand van Ultrasun bevat antioxidanten en Ectoin® en is waterbestendig. De formule bevat geen parfum, minerale oliën, PEG/PPG emulgatoren, siliconen, conserveringsmiddelen of chemische filters.

  Gebruiksaanwijzing
  UV-bescherming altijd rijkelijk aanbrengen, 15 tot 30 minuten voor blootstelling aan de zon. Minder grondig toepassen verlaagt de beschermende werking. Zelfs zonnecrèmes met hoge SPF bieden geen volledige bescherming. Baby‘s en jonge kinderen niet blootstellen aan direct zonlicht en ze beschermen met een hoge zonnefactor (> SPF30) en geschikte kleding. Vermijd de middagzon. Doorgaans is een keer aanbrengen voldoende maar breng nogmaals aan na veel transpireren, zwemmen of afdrogen met de handdoek. Vermijd contact met kleding aangezien direct contact vlekken kan veroorzaken. Vermijd contact met de ogen.
  lees meer

  Specificaties