Ultimate Ears Wonderboom 2 Bluetooth speaker, Zwart

  Ultimate EarsWonderboom 2 Bluetooth speaker

  78.99
  Zwart
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Ultimate Ears Wonderboom 2 Bluetooth speaker

  Neem de muziek mee naar het feestje in plaats van het feestje naar de muziek! Of je nu naar het park gaat, het strand of bij het kampvuur; deze Ultimate Ears Wonderboom 2 is handig mee te nemen én heeft een accuduur van 13 uur zodat je hem een hele dag kunt gebruiken zonder op te laden.

  Optimaal geluid voor binnen en buiten
  Met zijn audiobereik van 360 graden kun je deze speaker gewoon in het midden zetten, op die manier kan iedereen van de muziek genieten.
  Neem hem mee naar buiten en zet de gloednieuwe Outdoor modus aan voor een harder en helder geluid, aangepast naar de buitenomgeving. Koppel een tweede Wonderboom of Wonderboom 2 zodat je kunt genieten van nog meer kwaliteitsgeluid!

  Super waterproof
  De Wonderboom 2 beschikt over een IP67 certificaat waardoor deze super waterproof en stof-proof is. Geniet van je muziek onder de douche via de handige draaglus, of neem hem mee het zwembad in. De Wonderboom blijft gewoon drijven, waardoor het feest ook daar door kan blijven gaan.

  Eenvoudig in gebruik
  Geen last van vervelende bekabeling, maar gewoon eenvoudig via Bluetooth. Als de Ultimate Ears Wonderboom 2 gekoppeld is met je apparaat kun je de muziek ook eenvoudig regelen via de speaker zelf, wel zo prettig als je gekoppelde apparaat niet in de buurt ligt.
  lees meer

  Specificaties