UFC 4 (PlayStation 4)

  UFC 4 (PlayStation 4)

  59.99
  Releasedatum: 14-08-2020

  UFC 4 (PlayStation 4)

  Bouw je carrière op in de achtertuin of omring jezelf in de legendarische traditie van de Kumite - beide zijn mogelijk in de geheel nieuwe locaties van UFC 4. Plus, vecht op UFC Apex en Action Avenue. Of je nu geïnspireerd bent door vechtersbazen in de achtertuin of door ondergrondse krijgers, je vechtstijl wordt gevormd door deze nieuwe, meeslepende omgevingen.

  Blitzgevechten
  In deze snelle modus kan je het opnemen tegen andere online vechters, die meedoen aan een rondje snelvuur toernooi. Een constante rotatie van regelsets houdt de ervaring fris en de concurrentie heet.

  Fluid Clinch Control
  UFC 4 introduceert Real Player Motion Technology (RPM Tech) in de kunst van de 'clinch', waardoor een vloeiende ervaring wordt gecreëerd die wordt gedreven door positionering en fysieke context.

  Takedown Revisie
  UFC 4 introduceert ook RPM Tech in de takedown gameplay. Met een diversiteit aan nieuwe takedown animaties, zullen spelers een groter spectrum van resultaten voelen, gedreven door de controle van de gebruiker en de vechtersattributen.

  Devastating Ground and Pound
  Met de ground and pond revisie zet UFC 4 je in meer controle van houding scenario's, waardoor de aanvaller meer tools heeft om te richten en te kiezen waar hun stoten terecht komen, en de verdediger toegang tot meer tools, zoals hoofdbeweging en goed getimede tegenaanvallen.
  lees meer

  Specificaties