Twisty Petz Babies - Glitzy Bracelets 6 Pack

  Twisty PetzBabies - Glitzy Bracelets 6 Pack

  19.95
  vandaag besteld, morgen in huis

  Twisty Petz Babies - Glitzy Bracelets 6 Pack

  Wat is er leuker dan superschattige dierenfamilies? De families van Twisty Petz! Twisty Petz zijn schitterende edelstenen die veranderen van een huisdier in een armband! Deze vriendelijke familieset bestaat uit twee grote Twisty Petz, vier superschattige Babies en een speciale bedel. Verzamel in serie 3 Bumble de beer, de eenhoornkat, de regenboogpuppy en eenhoornfamilies! Verander jouw familie in sprankelende ringen, armbanden en kettingen met een van de vele accessoires! Maak een armband door twee Twisty Petz Babies aan elkaar aan te sluiten of sluit de uiteinden van een volwassen huisdier aan elkaar vast. Met twee bewegingen verander je je schitterende sieraden weer terug in je favoriete, superschattige huisdier. Verzamel alle vier de familiepakketen van Twisty Petz om ze aan je verzameling toe te voegen en neem ze overal mee naartoe!

  - MODIEUZE VERZAMELSIERADEN: Twisty Petz zijn armbanden met edelstenen die kunnen veranderen in schattige dieren om te verzamelen! Maak ringen, kettingen en armbanden, draag ze op een rugzak of neem ze overal mee naartoe!
  - VIER FAMILIES OM TE VERZAMELEN: voeg in serie 3 schattige Bumble de beer, de eenhoornkat, de regenboogpuppy en eenhoornfamilie's toe aan je Twisty Petz-verzameling! Elk familiepakket is een geweldig cadeau en bevat twee volwassen Twisty Petz, vier Babies en een speciale bedel
  - IN EEN HANDOMDRAAI TE TRANSFORMEREN IN EEN ARMBAND OF HUISDIER: er zijn talloze accessoires beschikbaar voor de familiepakketten! Draag je Babies als ringen of maak er een ketting van! Sluit de uiteinden van een volwassen huisdier aan elkaar vast of maak samen met twee Babies een armband! Maak je creaties helemaal af met een bedel
  - Twisty Petz zijn de schattige armbanden om te verzamelen voor kinderen vanaf 4 jaar. Voeg alle vier de superschattige Twisty Petz-familiepakketten toe aan je verzameling!
  lees meer

  Specificaties