Turtle Beach Stealth 700 (PS4), -

  Turtle BeachStealth 700 (PS4)

  149.-
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Turtle Beach Stealth 700 (PS4)

  De Turtle Beach Stealth 700 is de nieuwste premium draadloze gamingheadset voor PlayStation 4, met DTS Headphone: X 7.1 surround sound en Active Noise-Cancellation, plus Bluetooth-connectiviteit met de nieuwe Turtle Beach Audio Hub-app.

  De Stealth 700 heeft een gloednieuwe moderne stijl en biedt meeslepend virtual surround sound plus chatgeluid via krachtige 50 mm-speakers over het oor, en is voorzien van Turtle Beach’s beroemde sterk gevoelige microfoon die je omhoog kunt klappen om te dempen.

  Voor het comfort is de Stealth 700 voorzien van de nieuwste versie van Turtle Beach’s unieke, brilvriendelijke ProSpecs-ontwerp, en heeft een met synthetisch leer omwikkelde hoofdband en oorkussens. De Stealth 700 bevat ook Turtle Beach’s exclusieve Superhuman Hearing-geluidsinstelling, variabele microfoonmonitoring, surround sound-modi en audiopresets waaronder basboost, plus Dynamic Chat Boost en een oplaadbare batterij met een gebruiksduur van 10 uur.

  Kenmerken

  100% draadloos – Een eenvoudige USB-zender biedt eersteklas draadloos gamegeluid op PS4.

  DTS Headphone: X surround sound/technologie – Ervaar meeslepend 7.1-kanaals surround sound gamegeluid op PS4.

  Active Noise-Cancellation – Elimineer ongewenste afleiding op de achtergrond voor een volledige onderdompeling in games.

  Bluetooth-connectiviteit – Wijzig snel van geluidsinstelling via Bluetooth-connectiviteit met de nieuwe Turtle Beach Audio Hub-app, en stream muziek en beantwoord gespreksoproepen van mobiele apparaten tijdens het gamen.

  Brilvriendelijk – Uniek ProSpecs-ontwerp gericht op comfort verwijdert de druk op je bril tijdens het spelen.

  Eersteklas 50 mm-speakers – De grote speakers over het oor produceren kristalheldere hoge en donderende lage tonen.

  Opklapbare microfoon – De beroemde, sterk gevoelige mic van Turtle Beach detecteert je stem luid en duidelijk, klap hem omhoog om te dempen.

  Superhuman Hearing – Van zachte voetstappen die je van achteren naderen tot het herladen van vijandelijke wapens vlak voor een hinderlaag, met Superhuman Hearing hoor je alles.

  Onafhankelijke bediening van game- en chatvolume– Je vindt probleemloos de perfecte balans tussen game- en chatgeluid.

  Dynamische Chat Boost – Activeer om automatisch het inkomende chatvolume te verhogen, zodat je je teamgenoten goed kunt horen.

  Variabele microfoonmonitor – Je hoort het volume van je stem in de headset en kunt het aanpassen, zodat je nooit hoeft te schreeuwen

  DTS surround sound-modi en audiopresets – Personaliseer je luisterervaring met meerdere surround sound-instellingen voor games, films en muziek, en vier audiopresets, waaronder basboost.

  Batterijduur de hele dag – Je kunt altijd tot 10 uur spelen per geladen headset.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie