Turtle Beach Stealth 600X Gen2 gaming headset (Xbox), Wit

  Turtle BeachStealth 600X Gen2 gaming headset (Xbox)

  99.-
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Turtle Beach Stealth 600X Gen2 gaming headset (Xbox)

  De Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 draadloze gaming headset is de opvolger van de bestverkopende Stealth 600 draadloze gamingheadset, is speciaal ontworpen voor Xbox One en Xbox Series X en is compatibel met Xbox Wireless-technologie en Windows Sonic-surround sound. Nieuw aan de Stealth 600 Gen 2 is een grotere opklap- en dempbare microfoon voor heldere chat en naadloze integratie in de headset wanneer gedempt. De ademende oorkussens zijn opnieuw ontworpen en het exclusieve ProSpecs brilvriendelijke ontwerp biedt comfort tijdens lange gamingsessies. Het beroemde Superhuman Hearing van Turtle Beach biedt spelers het ultieme voordeel via nauwkeurig afgestemde 50-mm speakers voor een meeslepende en onverstoorde geluidservaring.

  Kenmerken:
  - Xbox Wireless: Profiteer van de eenvoud en meerderwaardigheid van een directe verbinding met je console, zonder kabels, basisstation of adapter.
  - Windows Sonic: Windows Sonic levert meeslepend virtual surround sound om je games, films en muziek tot leven te wekken.
  - 2e generatie opklap- en dempbare microfoon: Een grotere sterk gevoelige en hoogwaardige microfoon om helderder te chatten en die naadloos integreert in de headset wanneer gedempt.
  - Betere pasvorm, beter geluid: Uniek gevormde oorkussens met zacht ademend materiaal voor meer comfort en een breder geluidsbereik.
  - Robuust ontwerp: Het versterkte hoofdband- en scharnierontwerp garandeert duurzaamheid en functionaliteit, waardoor de headset op de lange termijn zo goed als nieuw blijft.
  - Krachtig, versterkt geluid: Verfijnde akoestiek van de oorkussens en deskundig afgestemde 50-mm speakers voor nauwkeurig en meeslepend geluid.
  - Brilvriendelijk: Ons exclusieve en gepatenteerde ProSpecs-ontwerp verlicht de druk op je bril voor meer comfort tijdens het spelen.
  - Superhuman Hearing: Dankzij onze exclusieve Superhuman Hearing-geluidsinstelling hoor je alles, van zachte voetstappen van achteren tot vijanden die hun wapen herladen, voor het ultieme geluidsvoordeel.
  - Microfoonmonitor: Hoor je eigen stem terwijl je chat met vrienden, zodat je je altijd bewust bent van je eigen volume en niet hoeft te schreeuwen.
  - Onafhankelijke game- en chatvolumebediening: Je vindt probleemloos de perfecte balans tussen gamegeluid en chatgeluid.
  - Eenvoudige toegang tot geluidsvoorinstellingen: Met één druk op de knop kun je aanpassen hoe je game klinkt, dankzij vier kenmerkende Turtle Beach-geluidsvoorinstellingen.
  - Batterijvermogen van 15 uur: Dankzij maximaal 15 uur gameplezier per lading en de inbegrepen USB-C-oplaadkabel ben je altijd klaar om te spelen.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie