Turtle Beach Ear Force Stealth 350VR (PS4/PC), -

  Turtle BeachEar Force Stealth 350VR (PS4/PC)

  73.95
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Turtle Beach Ear Force Stealth 350VR (PS4/PC)

  De Turtle Beach Ear Force Stealth 350VR gaming headset levert een versterkte weergave van Virtual Reality geluid, dankzij een variable Bass Boost en een ergonomisch “built for VR” design.

  De 50mm Neodymium speakers van de Stealth 350VR verzekeren een rijke audio-ervaring met duidelijke hoge en donderende lage tonen, en een comfortabele draagervaring dankzij de zachte ‘over ear’ kussens. De verwijderbare noise-cancelling microfoon voorziet kristalhelder chat-geluid en dankzij de ingebouwde monitoring kan je je eigen stem in de headset horen.

  Kenmerken

  Ergonomisch VR Design
  De Stealth 350VR is ontworpen voor simultaan gebruik met de PlayStation VR. Een unieke uitsparing in de hoofdband laat je bovendien toe om de kabels van de Oculus Rift en HTC VIVE mooi weg te werken.

  Versterkt Geluid
  De ingebouwde versterker zorgt voor fantastisch chat –en game geluid voor een grotere immersie. Speel meer dan 30 uren met één laadbeurt.

  Verwijderbare Noise-Cancelling Microfoon
  Elimineer ongewenst achtergrond geluid. De microfoon levert kristalheldere spraak en kan makkelijk worden verwijderd wanneer deze niet wordt gebruikt.

  Verwisselbaar Kabel Systeem
  De Stealth 350VR wordt geleverd met alle nodige kabels voor gebruik met PlayStation VR, Oculus Rift, HTC Vive en PlayStation 4.

  Licht en Comfortabel
  De Stealth 350VR headset heeft een licht en comfortabel ontwerp, met zachte oorkussens uit memory foam, voor een aangepaste en comfortabele fit.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie