Turtle Beach Ear Force Stealth 300P headset zwart, Zwart

  Turtle BeachEar Force Stealth 300P headset zwart

  74.95
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Turtle Beach Ear Force Stealth 300P headset zwart

  De Turtle Beach Stealth 300 is de nieuwste versterkte stereo gamingheadset voor PlayStation 4. De Stealth 300-gamingheadset levert krachtig game- en chatgeluid via grote, speakers van 50 mm over het oor en Turtle Beach’ beroemde sterk gevoelige microfoon die je kunt opklappen om te dempen. Voor extra duurzaamheid en ongeëvenaard comfort is de Stealth 300 voorzien van een met metaal versterkt frame met Turtle Beach unieke, brilvriendelijke ProSpecs-ontwerp, plus een met ademend materiaal omwikkelde hoofdband en oorkussens van geheugenschuim. Daarnaast biedt de Stealth 300 variabele microfoonmonitoring zodat je het volume van je stem kunt horen en aanpassen in de headset. Zo voorkom je dat je tegen andere spelers schreeuwt. Geniet daarnaast van audiopresets, waaronder Bass Boost, en van een oplaadbare batterij die meer dan 30 uur gameplezier per lading biedt.

  - KRACHTIGE VERSTERKTE AUDIO: Harder is beter... dompel jezelf onder in games met versterkt geluid via oplaadbare batterijen op je PS4 Pro en PS4.
  - SUPERIEURE 50 MM-SPEAKERS: Je hoort elke heldere hoge en donderende lage toon met deze grote 50 mm-speakers over het oor.
  - OPKLAPBARE MICROFOON: Turtle Beach’ beroemde, sterk gevoelige microfoon pikt je stem luid en duidelijk op zodat je commando's altijd goed hoorbaar zijn. Daarnaast kun je de microfoon opklappen om hem te dempen; hij integreert dan in het ontwerp van de headset.
  - BRILVRIENDELIJK: Turtle Beach’ gepatenteerde ProSpecs-systeem voor gamers met een bril bevat oorkussens met dubbel schuim, met zachter schuim in het gedeelte dat tegen je bril aandrukt. Op deze manier wordt de druk verminderd en kunnen ook brildragende gamers comfortabel gamen.
  - OORKUSSENS VAN GEHEUGENSCHUIM: Met ademend materiaal omwikkelde oorkussens van geheugenschuim bieden ongeëvenaard comfort.
  - MET METAAL VERSTERKTE HOOFDBAND: Een met metaal versterkte hoofdband biedt extra duurzaamheid.
  - VARIABELE MICROFOONMONITOR: Zeg het maar gewoon… je hoeft niet te schreeuwen tegen teamgenoten en andere spelers omdat je je eigen stem in de headset hoort en aan kunt passen.
  - AUDIOPRESETS, WAARONDER BASS BOOST: Verbeter je gameplay met vier EQ-presets, waaronder basboost, kenmerkend geluid, bas- en trebleboost, en vocale boost.
  - BATTERIJDUUR DE HELE DAG: Een geïntegreerde oplaadbare batterij biedt meer dan 30 uur gameplezier per lading, je bent dus altijd klaar om te spelen.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie