Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

overzicht
Turkije-Turks 2 - Petra van Dongen en Tonyukuk Ersoy
 • Uitverkocht

  Petra van Dongen en Tonyukuk ErsoyTurkije-Turks 2

  34.95
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Turkije-Turks 2 - Petra van Dongen en Tonyukuk Ersoy

  Dit boek is het tweede van een reeks. In deel I zijn de naamvallen en de tegenwoordige tijd behandeld. In dit deel gaan we verder met tijden in hoofdzinnen.
  Na dit boek te hebben doorgewerkt, zullen de cursisten in staat zijn om eenvoudige conversaties te voeren. Hun woordenschat die zij inmiddels hebben vergroot, zal hen in staat stellen om steeds meer te begrijpen. Doordat nu de meest voorkomende hoofdtijden zijn behandeld, zullen de cursisten zich meer thuis voelen in de taal. Dit is ook het moment waarin men begint aan te voelen hoe het Turks daadwerkelijk in elkaar steekt en hoe men denkt in het Turks.
  Voor degenen die de Turkse taal reeds beheersen maar zich (verder) willen verdiepen in de Turkse grammatica, en dan met name in de verschillende combinatievormen van werkwoorden, kan dit boek dienen als naslagwerk.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursPetra van Dongen en Tonyukuk Ersoy
  Eerste auteurPetra van Dongen
  GenreWoordenboek
  ISBN9789463451888
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's140
  Jaar van uitgifte2017
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand