Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Woordenboeken
Turkije Turks 1 Leer- en werkboek - Petra van Dongen en Tonyukuk Ersoy
 • Uitverkocht

  Petra van Dongen en Tonyukuk ErsoyTurkije Turks 1 Leer- en werkboek

  29.95
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Turkije Turks 1 Leer- en werkboek - Petra van Dongen en Tonyukuk Ersoy

  Turks is een taal die in grote delen van de wereld wordt gesproken. Naar schatting zijn er 250 miljoen sprekers van het Turks.
  Voor Nederlanders is het Turks geen makkelijke taal om te leren. De woorden klinken niet bekend en de grammatica lijkt niet op die van het Nederlands of andere talen die ons wel bekend zijn.
  Dit boek is een praktisch leer- en werkboek voor het leren van het Turkije-Turks. Hierin wordt de basis van de grammatica overzichtelijk en stap voor stap uitgelegd. Om de woordenschat op te bouwen staan in de lessen teksten en woordenlijsten. Door het maken van de oefeningen leert de cursist de grammaticaregels toe te passen. In het boek staat ook informatie over de Turkse cultuur en geschiedenis.
  Dit boek is geschikt voor iedereen die Turks wilt leren, ongeacht het niveau, en het kan zowel in klassikaal verband als voor zelfstudie gebruikt worden. Cursisten die dit boek hebben doorgewerkt, beschikken over een redelijke woordenschat, hebben een goed beeld van hoe de taal in elkaar zit, kunnen een simpele conversatie voeren en kunnen constructies en woorden herkennen in een gesprek tussen Turks-sprekenden.

  Specificaties

  AuteursPetra van Dongen en Tonyukuk Ersoy
  Eerste auteurPetra van Dongen
  GenreWoordenboek
  ISBN9789463451314
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's188
  Jaar van uitgifte2017

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand