Waterpompen

4 resultaten
aanbevolen

4 resultaten

Waterpompen voor de tuin kopen

Is de tuin jouw hobby en ben je er altijd maar druk mee? Mooie planten, een strak groen gazon en misschien wel een mooie waterpartij. Nu de zomers steeds heter worden, is het tuinonderhoud en het sproeien van de tuin heel belangrijk. Heb je een wateropslag in je tuin, zoals een sloot, put of regenton? Dan is een waterpomp of tuinpomp hiervoor heel handig. Bekijk het ruime aanbod van tuinpompen en dompelpompen bij wehkamp en maak je keuze.

Een dompelpomp voor droogpompen

Heb je veel wateroverlast, bijvoorbeeld door hevige regenval of een hoge grondwaterstand? Met een dompelpomp kun je vrij eenvoudig een ruimte leeg pompen. Dit soort pompen worden zo genoemd omdat ze onder water gedompeld worden. Dompelpompen kunnen al dan niet met vlotter uitgerust zijn. Heeft een pomp een vlotter, dan zal deze zelf uitschakelen wanneer de ruimte leeg gepompt is. Dompelpompen zonder vlotter moet je zelf meer in de gaten houden, omdat ze handmatig uitgeschakeld moeten worden om droogloop te voorkomen.

Een vuilwaterpomp kopen

Moet je een ruimte, vijver of sloot leegpompen waarbij er vuil in het water zit, zoals zand, steentjes of residu? Dan heb je een vuilwaterpomp nodig. Een pomp voor vuil water is bestand tegen het oppompen van kleine deeltjes, zonder dat de pomp verstopt raakt en vastloopt. Is er groter vuil in het water aanwezig, zoals kleine steentjes? Dan is het verstandig om een speciaal filter op de pomp te monteren. Met dit speciale filter zorg je ervoor dat de rotor van de pomp wordt beschermd tegen beschadigingen en verstoppingen. Door een vlotterschakelaar aan de pomp voor vuilwater te koppelen, kun je het leeg te pompen deel tot op een paar millimeter restwater leegpompen voordat de pomp automatisch uitschakelt.

Kärcher pomp

Kärcher is een grote naam op het gebied van zowel professionele reinigingsapparatuur als apparatuur voor reiniging in het huis en de tuin, en is alom bekend door de geel met zwarte apparaten met innovatieve oplossingen van hoge kwaliteit. Bij wehkamp ben je aan het juiste adres als jij ook kiest voor kwaliteit, bijvoorbeeld van het merk Kärcher. Wehkamp heeft ook pompen voor de tuin en dompelpompen van dit bekende merk in het aanbod opgenomen. Kies voor dompelpompen met bijvoorbeeld de mogelijkheid om vuilwater op te zuigen. Voordeel van dit merk pompen is dat je ze eenvoudig met allerlei accessoires kunt uitbreiden. Denk bijvoorbeeld aan een vlotterschakelaar of een speciaal filter voor het beschermen van de rotor van de pomp bij groot vuil. Voor pompen om de tuin mee te besproeien, heb je bij Kärcher de keuze uit verschillende vermogens, afhankelijk van de hoeveelheid rond te pompen water.

Tuinpomp en dompelpomp kopen bij wehkamp

Zoek je een dompel- of tuinpomp en tuinsproeiers, dan koop je die uiteraard bij wehkamp. Bekijk pompen van merken als Kärcher met verschillende vermogens. Heb je weinig tijd om het uitgebreide aanbod te bekijken, gebruik dan de handige zoekfilters op de site. Bij wehkamp geldt: wanneer je je product vandaag bestelt, heb je dit morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.