Tuinslangen

1 Resultaat
Aanbevolen

1 Resultaat

Houd je tuin groen met de tuinslangen van wehkamp

Je tuin is een groene oase waar jij helemaal tot rust komt. Je kinderen spelen tikkertje op het groene gazon of trappen tegen een bal. Jij komt bij na een lange dag en geniet van het uitzicht op de planten en de bloemen. Je wilt je tuin ook zo groen houden. De zomers in Nederland worden steeds droger en daar heeft al het groen onder te lijden. Bewateren is de oplossing. Heb je een paar potten met planten, dan is een gieter voldoende. Tuinslangen kopen doe je als er meer groen is in je tuin. Met tuinslangen breng je het water eenvoudig overal in je tuin. Zo verdorren je planten niet en blijft je gazon mooi groen.

Maak het jezelf gemakkelijk

Planten en bloemen water geven in je tuin is vaak een heel gedoe. De tuinslang is vaak net niet lang genoeg en zo moet je toch nog aan de slag met de gieter. Bij ons vind je tuinslangen met een lengte die voldoende is om de hele tuin te bestrijken.

Combineer je tuinslang met een sproeier van wehkamp

Wij hebben [tuinsproeiers](https://www.wehkamp.nl/tuin-tuinsproeiers/ van de beste kwaliteit). Onze sproeiers sluit je eenvoudig aan op een tuinslang. Zo verplaats je de sproeier naar elke droge plek in de tuin.

Ontdek de voordelen van een flexibele tuinslang

De tuin besproeien is zwaar. Een tuinslang die flexibel is, is licht van gewicht en is bovendien buigzaam. De meeste slangen nemen veel ruimte in en zijn ondingen om op te ruimen. Deze uitrekbare tuinslang vraagt weinig ruimte en kan je daarmee prima kwijt in een kast in je schuur of in een doos of een emmer. Als de slang niet met water gevuld is, is deze een stuk korter. Deze tuinslangen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en zijn daarmee geschikt voor elke tuin. Ook op de camping of op de boot kan deze tuinslang prima mee.

Geen knopen meer

Wat vervelend! Je tuinslang zit regelmatig in de knoop. De tuin besproeien is niet altijd een fijn klusje. Met een wandslangenbox maak je een einde aan die irritante knopen. Je trekt de slang uit de box en sproeien maar. Makkelijker kunnen we het niet maken. De slanghaspel koop je in combinatie met de bijgeleverde slang. Je bevestigt de box eenvoudig in de houder die je in de buurt van de watertoevoer plaatst. De wandslang rolt zich automatisch op na gebruik.

Accessoires voor je tuinslang

Een tuinslanghaspel komt goed van pas bij het sproeien van je tuin. Je bergt je tuinslang na gebruik op in dit speciale opbergsysteem. Wil je flexibel zijn en heb je een grote tuin, kies dan voor een verrijdbare slangenwagen op wieltjes. Wij hebben ook draagbare slangenhaspels van bekende merken als Gardena en Kärcher. Zoek je een vaste plek voor je slang? Verschillende haspels bevestig je eenvoudig op de muur. Je opbergprobleem is daarmee meteen opgelost. En ook op deze manier horen knopen en knikken tot het verleden! Na het werken is het tijd om te genieten in je hangmat!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help