Hogedrukreinigers

Tuingericht wonen is hipper dan ooit en dat maakt de inrichting en uitstraling van de tuin belangrijker dan ooit. Met een hogedrukreiniger wordt tuinonderhoud een koud kunstje. De beste hogedrukreinigers doe wat je mag verwachten, het onder hoge druk reinigen van verschillende oppervlakken. Bij wehkamp bieden we je diverse reinigers met hoge druk, van verschillende merken en voor diverse budgetten. Ontdek snel naar welk model jouw voorkeur uitgaat en plaats je bestelling.

1 Resultaat
Aanbevolen

1 Resultaat

Hoe werkt een hogedruk reiniger?

Een hogedrukreiniger wordt het meest gebruikt om het terras mee te reinigen, bijvoorbeeld om het van groene aanslag te ontdoen. Je kunt het echter ook gebruiken om de gevel van je woning mee schoon te maken of om je auto mee te wassen. Door de elektrische motor van het apparaat wordt druk opgebouwd en daarmee wordt het water onder hoge druk, vaak vanaf 100 bar, uit het spuitpistool gespoten. Daarmee is het voor schoonmaken een stuk effectiever dan een tuinslang. Wanneer je de auto of iets anders gaat wassen dat iets kwetsbaarder is dan de tegels op je terras is het belangrijk dat je de druk lager instelt om beschadigingen te voorkomen.

Hoe een hogedruk reiniger aansluiten?

Wellicht vraag je je af hoe je een hogedrukreiniger aansluiten moet? Het is eenvoudig: koppel de aanvoerslang op de kraan en bevestig het te gebruiken hulpstuk aan de reiniger. Voeg eventueel nog reinigingsmiddel toe en stop de stekker in het stopcontact. Nu ben jij klaar om te gaan.

Een hogedrukspuit kopen bij wehkamp

Wil jij ook de grote voordelen van hogedrukreinigers ontdekken, dan bekijk je direct het aanbod van verschillende merken in de online shop van wehkamp. Denk hierbij aan topmerken zoals Euom en Kärcher. Plaats je vandaag nog je bestelling, dan kan je morgen al aan de slag. Let op: voor meer tuinonderhoud bestel je ook je tuinsproeiers eenvoudig bij wehkamp.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Categorieën

Mijn account
Help