Exotan hoek loungesets

Met een Exotan hoek loungeset is het puur genieten. Deze uiterst comfortabele loungebanken zitten heerlijk en hun moderne design straalt klasse en elegantie uit. Bovendien zijn de loungesets van een erg hoge kwaliteit en gaan ze erg lang mee. Kies nu nog een nieuwe Exotan hoek loungeset op en profiteer jarenlang van optimaal zitcomfort.

7 Resultaten
Nieuwste collectie

7 Resultaten

Een Exotan hoek loungeset staat voor comfort, design en kwaliteit

De hoek loungeset is ongetwijfeld een van de populairste loungesets. Deze ruime loungebanken beschikken over heel veel zitplek en benutten de ruimte optimaal. Je plaatst ze bij voorkeur in de hoek van je terras, zodat je nog heel wat beweegruimte overhoudt. Met een hoek loungeset creëer je een leuke loungehoek waar je met het hele gezin relaxt.

De loungesets van Exotan vallen op door hun stijlvolle design en hun optimale comfort. Exotan vervaardigt al zijn meubels uit het beste materiaal. Alle loungebanken zijn van een hoge kwaliteit en dat stralen ze ook uit. Je kunt de tuinmeubelen van Exotan in diverse series onderverdelen. Uniek is echter de all weather serie. Deze loungemeubelen kun je het hele jaar door buiten laten staan. Ze zijn namelijk tegen regen, vorst en hitte bestand. Met de all weather serie heeft Exotan een unieke reeks uitgebracht waarmee ze zich duidelijk van de concurrentie onderscheiden.

Een gezellige Exotan hoek loungeset of een moderne afwerking

Iedereen wil het meeste uit zijn tuin halen. We hebben daarom een zeer ruim assortiment aan Exotan loungesets in alle mogelijke uitvoeringen samengesteld. De gezellige loungebanken van de serie Sicilië zijn de best verkochte Exotan loungesets. Exotan bracht speciaal voor deze reeks een vernieuwde, extra zachte stof uit, waardoor je diep in de kussens wegzakt. Je kunt ervoor kiezen om enkel de Exotan loungebank te kopen of om de set uit te breiden met een Exotan loungestoel.

Als je op zoek bent naar een moderne Exotan loungeset met een luxueus karakter, dan raden we de serie Villa aan. Het open design en de elegante afwerking maken van deze loungebanken namelijk echte blikvangers. Bovendien bestaat de set uit een hoekbank en een prachtige Exotan loungetafel, waardoor je meteen gesetteld bent.

Bestel onmiddellijk je favoriete Exotan hoek loungeset van wehkamp

Rustig een boek lezen, een romantisch diner met je partner of een gezellige gezinsbijeenkomst, met een Exotan hoek loungeset kan het allemaal. Deze comfortabele sets passen bovendien bij elke stijl en zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Ben je ook onder de indruk van deze hoekbanken? Kies dan meteen je favoriete model en plaats je bestelling nu nog. We leveren de volledige set morgen al en je krijgt alle kussen er gewoon bij.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help