Bruine tuininrichting

Handige tuinspots om tot laat in de avond over voldoende licht op het terras te beschikken of een vierkante vuurkorf die warmte brengt op een frisse herfstavond. Met de bruine tuininrichting artikelen breng je een warme sfeer in je buitenruimte. Laat je meteen inspireren door ons veelzijdige aanbod aan [bruine tuinlampen](https://www.wehkamp.nl/tuininrichting-buitenlampen/bruin/, bruine tuinhaarden, bruine jacuzzi's en bruine bergingen in de wehkamp webshop.

5 Resultaten
Aanbevolen

5 Resultaten

Een bruine tuininrichting voor een warme en sfeervolle buitenruimte

De kleur bruin neemt een steeds grotere plek in binnen de tuintrends. De kleur bruin brengt ons namelijk een gevoel van warmte, veiligheid en geborgenheid. Met een bruine tuininrichting zet je een natuurlijke balans neer die tijdloos is. Bovendien past het bruine kleurenpallet uitstekend bij aardetinten als beige, terracotta, roze en zand. Bovendien is de kleur bruin zeer divers. Zo plaats je bijvoorbeeld een bruine tuintafel op je terras als blikvanger, maar kun je ook subtiel de tuin met de kleur bruin inrichten, bijvoorbeeld met vrolijke bruine tuinkussens.

Creëer je favoriete tuin met een bruine tuininrichting

Hoe zet je een tuin of balkon met een bruine tuininrichting neer dat volledig bij jouw smaak past? Wanneer je een kleine tuin hebt, zet je lange planten tegen de schuttingen aan. Hierdoor geniet je van het groen, zonder dat direct de buitenruimte vol staat. Inkijk in de tuin beperk je met een schutting of berging. Of plaats een pergola met klimplanten voor een groen en speels effect. Met een veranda of zitkuil maak je je tuin avontuurlijker. Wie een riante tuin heeft, richt de tuin vooral in met grote planten die niet veel onderhoud nodig hebben. Zo hoef je niet op ieder moment aan het werk met de heggenschaar, terwijl je tuin er wel fraai bij staat. Een grasveld is bovendien ook een goede keuze, zeker als je kinderen hebt. Een bruine schutting maakt het geheel natuurlijk en straalt rust uit.

Zet met een bruine tuininrichting jouw droomtuin neer

Een balkon of tuin is meer dan alleen een buitenverblijf. Zodra het kwik stijgt, wil je op deze plek genieten van alles wat de natuur te bieden heeft. Of dat nu met vrienden en een heerlijk glas wijn is, of volledig in stilte met een goed boek: wij helpen je graag om van je buitenruimte een paradijs te maken. Trek je binnenkort in een nieuwbouwwoning en moet de tuin nog een complete metamorfose ondergaan met je favoriete bruine kleur, of wil je jouw tuin opnieuw inrichten met een paar bruine elementen? Bekijk de artikelen in onze tuincollectie en bestel jouw bruine tuininrichting online.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help