Zwarte buitenlampen

Oprit, tuin of huis verlichten? Dan komt een buitenlamp in het zwart goed van pas. Met buitenlampen in zwart geef je de buitenkant van je woning een moderne uitstraling. We verkopen lampen voor aan de wand, lichtsnoeren, vloerlampen voor buiten en meer. Bekijk het aanbod en bestel.

52 Resultaten
Aanbevolen

52 Resultaten

Sfeervolle zwarte buitenlampen

Het aanbod met zwarte lampen voor buiten is royaal. Je kunt kiezen tussen verschillende lampen voor aan de wand en daarnaast bestaat het aanbod ook nog uit allerlei tuinlampen die je in de grond steekt, vloerlampen, hanglampen en natuurlijk de populaire lichtsnoeren. Het design van de zwarte lampen geven je huis en tuin overdag een moderne uitstraling en 's avonds zorgen ze voor extra sfeer rond het huis. Behalve je huis een moderne uitstraling geven en het creëren van sfeer doen deze lampen nog meer voor je. De lampen bieden namelijk ook nog eens extra veiligheid. Je loopt namelijk minder risico om iets over het hoofd te zien in het donker en te vallen. Ook hoef je niet meer met de zaklamp van je smartphone te zoeken naar het sleutelgat. Wist je daarnaast dat inbrekers je goed verlichte woning waarschijnlijk minder snel als doelwit voor inbraak zien?

Solarverlichting of lamp op netstroom?

Behalve de verschillende designs waar je tussen kunt kiezen, is het ook verstandig om goed te letten op de stroomvoorziening van de zwarte buitenlamp. De meeste lampen die je hier ziet, werken door middel van netstroom. Je kunt kiezen tussen 12 volt, 24 volt en 230 volt. Er zijn daarnaast ook nog lampen die geen netstroom nodig hebben. Deze lampen werken op zonne-energie; een snelle, gemakkelijke en veilige manier om ‘s avonds voor extra sfeer te zorgen. Wanneer je geen stroompunt in de buurt hebt en niet afhankelijk wilt zijn van de zon, bestel dan buitenverlichting die werkt op batterijen. Nog meer sfeer creëren buiten? Bekijk dan ook eens onze zwarte tuinhaarden.

Vaker naar buiten dankzij trendy zwarte verlichting

De kans is groot dat je met zo’n prachtig verlichte omgeving ‘s avonds vaker naar buiten wilt. Om ook als het afkoelt buiten te kunnen blijven, kun je nog overwegen om een terrasverwarmer aan te schaffen. Bestel het allemaal tegelijk en je kunt morgen al genieten.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën