Luxform buitenlampen

Luxform is een vooraanstaand merk als het gaat om tuinverlichting. Dit Nederlandse bedrijf is inmiddels wereldwijd actief en biedt talloze lichtoplossingen voor de tuin. Kwaliteit en keuzevrijheid zijn belangrijke waarden en dit zie je terug in een veelzijdige collectie tuinlampen. Bekijk het assortiment Luxform tuinverlichting op onze site en maak van je tuin een mooi geheel.

5 Resultaten
Aanbevolen

5 Resultaten

Luxform buitenlampen

Ben jij op zoek naar nieuwe buitenverlichting? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij de buitenlampen van Luxform. Buitenlampen zorgen voor de juiste sfeer tijdens gezellige zomeravonden. Het aanbod is zeer gevarieerd, waardoor er voor iedereen wel een mooie Luxform buitenlamp te vinden is. Wat dacht je bijvoorbeeld van de energiezuinige Luxform solar verlichting?

Buitenverlichting voor een unieke, eigen uistraling

Luxform is gespecialiseerd in verlichting voor rond het huis en in de tuin. Alle lampen geven jouw tuin, balkon of dakterras een unieke uitstraling. Je kunt kiezen uit verschillende typen buitenverlichting, zoals tafelverlichting, wandverlichting, spots, hangverlichting en sokkelverlichting. Zo is er echt voor ieder wat wils. Wat dacht je van klassieke hanglampen voor boven de tuintafel? Of kleine tuinlampjes voor bij de vijver? Alles is mogelijk! Ben je op zoek naar energiezuinige verlichting? Kies dan voor tuinverlichting van led of voor de Luxform Solar tuinverlichting. Dit type verlichting is energiezuinig, duurzaam en milieuvriendelijk. De Luxform solar tuinverlichting werkt op zonne-energie, waardoor je geen elektriciteitskosten hoeft te betalen.

Ook in het donker van je tuin genieten

Om tijdens zwoele zomeravonden toch nog lekker buiten te kunnen zitten, is de Luxform buitenlamp zeker geen overbodige luxe. De verlichting zorgt ervoor dat jij onder het genot van een kopje thee nog heerlijk buiten kunt lezen. De Luxform wandlamp geeft een sfeervol licht bij de voordeur of in de tuin. Liever een tafellamp? De Luxform tafellamp is de blikvanger op jouw tuintafel! Om 12V verlichting aan te sluiten, heb je een hoofdkabel en een twistsysteem nodig. Het veilige Luxform easy twist aansluitsysteem maakt het aansluiten van tuinverlichting heel eenvoudig. Leg hiervoor de hoofdkabel en de kabel van de lamp in de connector.

Verheug je je al op een gezellig avondje in je verlichte tuin? Bestel dan snel jouw nieuwe tuinverlichting bij wehkamp!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help